Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne

TRADUCERI EBRAICĂ

Home » Ce facem » Limbi Disponibile » TRADUCERI EBRAICĂ

DEPARTAMENT TRADUCĂTORI LIMBA EBRAICĂ

 • Peste 300 de traducători nativi și autorizați
 • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
 • Revizori/ Editori/ Redactori/ Lingviști de specialitate
 • Graficieni IT și DTP (aranjare în pagină/layout)
 • Manageri de Calitate și Project Manageri

icon-dariaDARIA

 • Traducător și Interpret
 • Coordonatorul Departamentului Limba Ebraică
 • Experiență   din 2003 ca traducător, expert lingvist și Project Manager
 • Traduceri juridice, economice, tehnice, medicale, website

contactează-ne

 

Limba Ebraica (Ivrit) (עברית) este o limbă semitică – parte din familia de limbi afro-asiatice (hamito-semitice) – vorbită de peste șapte milioane de oameni în Israel și folosită ca limbă rituală și de studii religioase în comunitățile evreiești din lume. În Israel este una din cele două limbi de stat: ebraica, majoritară și araba, minoritară. Limba ebraică este considerată „limba sfântă”, atât a religiei iudaice, cât și a creștinismului, ca limbă a Vechiului Testament. În epoca modernă, începând cu secolul al XIX-lea limba ebraică este supranumită „ebraica contemporană”, „ebraica israeliană”, „noua ebraică” („ivrit hadashá”). Sursa: www.wikipedia.com

 

 • Traduceri URGENTE
 • Traduceri AUTORIZATE
 • Traduceri Online
 • Interpretariat
 • Traduceri WEBSITE
 • Traduceri SPECIALIZATE
 • Traduceri LEGALIZATE
 • Traduceri APOSTILATE
 • Apostila și Supralegalizare

*Se pot face traduceri în orice combinație de Ebraică cu alte limbi.

 

PREȚURI   SERVICII COMPLETE   CUM LUCRĂM   TIPURI DE DOCUMENTE

 

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, și nu un birou sau agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă, dar și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt în următoarele domenii: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri marketing și PR.

Departamentul Traduceri Ebraică este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Toți traducătorii și interpreții de limba ebraică sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Traducerea din limba română în limba ebraică sau din ebraică în română este efectuata doar de traducători profesioniști. Traducerile sunt ulterior verificate și corectate de către un revizor și redactor. Traducerile specializate și traducerile tehnice necesită obligatoriu experiență și atenție deosebită la termenii tehnici. Aceștia uneori nu se găsesc în nici un dicționar de limbă ebraică online sau format fizic. Astfel este nevoie uneori de mai mult timp și resurse umane de specialitate pentru a finaliza o traducere. Traducătorii se consulta uneori cu specialiștii în domeniul respectiv pentru a găsi soluția traducerilor complexe.

Traducerile complexe și specifice care necesită editarea/convertirea acestora (text de mână, tabele, texte și imagini needitabile, scheme etc) implică munca echipei de graficieni și specialist IT care pregătesc și editează documentele pentru a fi traduse. Imaginile, textele sau documentele unui format specific sunt convertite într-un format editabil, acestea sunt traduse de echipa de traducători și ulterior editate și redactate din nou de graficieni.

Textul scris de mână necesită timp pentru descifrarea și tehnoredactarea acestuia, înainte de a fi tradus. Echipa redactorilor și editorilor le pregătesc pentru a le transmite traducătorilor.

Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri constă în faptul că la noi aveți acces la toți interpreții autorizați din România și interpreții nativi din toată lumea.

Putem asigura mai mulți interpreți specializați, dar și servicii complete de organizare evenimente la orice întâlnire de afaceri, conferință sau birou notarial.

Toți translatorii și interpreții pentru interpretariat simultan sau consecutiv (limba ebraică) au peste 10 de experiență.

Cele mai multe solicitări sunt pentru serviciile de interpretariat la biroul notarului, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, ghizi turistici, conferințe, evenimente, seminarii, prezentări, video conferințe.

Preluam comenzi din orice localitate a României, dar și orice țară din lume. Asigurăm livrarea rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional.

Chiar dacă biroul nostru se afla în București, avem foarte multe solicitări din toate localitățile României precum Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgul Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta- Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântul Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Miercurea Ciuc, Mangalia, Râmnicu Sărat, dar și din toate țările lumii.

În București preluam și livram traducerile, legalizările și apostilele în biroul nostru de la Universitate, lângă Intercontinental, dar asigurăm și livrarea prin curier în orice regiune din oraș: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Ne aflam în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, sc. B, în blocul Sala Dalles, lângă librărie, în apropiere de Hotel Intercontinental și stația de metrou Universitate- Batiștei, nu departe de principalele străzi și piețe: Piața Amzei, Piața C. A. Rosetti, Bulevardul Dorobanți, Piața Dorobanți, Piața Lahovari, Calea Victoriei, Piața Victoriei, Bulevardul Unirii, Splaiul Unirii, Piața Națiunilor Unite, strada Smârdan, strada Edgar Quinet, strada Academiei.

Notarii și birourile notariale cu care lucrăm sunt localizate în toate cartierele din București: 13 Septembrie, Apărătorii Patriei, 16 Februarie, 1 Mai, Andronache, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Brâncuși, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Grozăvești, Iancului, Ion Creanga, Măgurele, Mihai Bravu, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei, Vitan, Piața Alba-Iulia, Piața Basarabi, Piața Aviatorilor, Piața Obor, Piața Charles de Gaulle, Piața Chibrit, Piața Colentina, Piața Constituției, Piața Cotroceni, Piața Eroii Revoluției, Piața Gării de Nord, Piața Hurmuzachi (Piața Muncii), Piața Iancului, Piața Lahovari, Piața Libertății, Piața Matache, Piața Mihail Kogălniceanu, Piața Națiunilor Unite, Piața Norilor, Piața Operei, Piața Palatului, Piața Presei Libere, Piața Regina Maria, Piața Revoluției, Piața Sf. Anton, Piața Sfântul Gheorghe, Piața Sudului, Piața Teatrului Național, Piața Titan, Șoseaua Kiseleff, Bulevardul Regele Carol I, Piața Zlătari.

Departament Apostilare, Supralegalizare, Legalizare

Pentru a afla mai multe detalii despre cât costa o legalizare sau unde se pot apostila sau supralegaliza actele sau documentele contactați-ne telefonic sau pe mail. Locația noastră ultracentrală din București în apropiere de Birourile Notariale, Camera Notarilor, Prefectura, Ministerul Educației, Ambasade, asigură rapiditatea legalizării, apostilării și supralegalizării documentelor.

Garantam raportul excelent calitate preț datorita echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului de calitate ISO. Tariful și prețul pe pagină a serviciilor de traduceri este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii. Accesați pagina website-ului nostru Prețuri. Daca aveți un volum mai mare de traduceri puteți solicita o ofertă specială de preț. Pentru tarife și preturi foarte mici puteți apela la birourile, casele, firmele, companiile, societățile sau agențiile de traduceri de cartier, care au 1 sau 2 angajați și care oferă servicii ieftine, dar limitate pentru doar câteva perechi lingvistice. Datorită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea. Pentru oferte speciale sau promoționale de traduceri scrieți-ne la adresa de mail afișată pe pagina Contact.

 

Traducător Autorizat vs Google Translate/ Mashine Translation

Pentru traduceri sau traducere gratuită online accesați Google translate. Echipa noastră nu folosește Google translate, machine translation sau instrumente de traducere automată. Traducătorii noștri de limba ebraică sunt profesioniști și garantează calitatea traducerii. Traducerile gratuite online din păcate nu sunt de calitate. Aceste instrumente traduc în limita tehnologiei folosite. Traducerea automata nu poate înlocui o traducere efectuată de un om în cadrul unei companii sau firme de traduceri. În cazul în care va interesează totuși o traducere gratis on line, puteți accesa Google și tasta mai multe cuvinte cheie care vă vor duce către website-urile căutate: dicționar gratuit online ebraică română, dicționar online română ebraică, translator online română ebraică, translație online română ebraică, traducător online română ebraică, translator online română ebraică, interpret română ebraică, traducere online română ebraică, traduceri on line română ebraică. Pe internet puteți găsi și lista traducătorilor autorizați, lista interpreților autorizați. Un traducător din păcate nu va putea oferi servicii complete în toate limbile. O casa sau agenție de traduceri are resurse mai mari. Rapiditatea și costul traducerii textelor scade atunci când lucrați cu o societate sau firmă de traduceri, datorita echipei mari de traducători și a tehnologiei avansate folosite. Membrii echipei Academia de Traduceri traduc cu profesionalism, garantând astfel calitate excepțională și prețul corect. Efectuam traduceri rapide și urgente, inclusiv în aceeași zi. Pentru mai multe informații accesați web site -ul nostru unde veți afla mai multe despre Serviciile Complete, Prețuri sau Cum lucrăm.

Cele mai solicitate documente și acte de către persoanele fizice sau persoane juridice din sau în limba ebraică și română sunt: traduceri acte auto, traduceri brief mașină, traduceri talon mașina, apostila Haga, apostile, traducere diploma, traducere legalizata, apostilare acte, traduceri legalizate, traduceri autorizate etc.

Solicitări cu alte combinații de limbi: traducător engleză ebraică traducere ebraică germană, traduceri ebraică franceză, translator ebraică rusă, traducere ebraică spaniolă, traducător italiană ebraică, traducere ebraică portugheză, translator maghiara ebraică, traduceri greacă ebraică, traducere albaneză ebraică, traduceri latină ebraică, traducător catalană ebraică, translație ucraineană ebraică, traducere slovenă ebraică, traduceri bulgară ebraică, traduceri ebraică polonă, traducători ceha ebraică, traduceri sârba ebraică, traducere croată ebraică, traduceri slovenă ebraică, traduceri macedoneană ebraică, traducere azeră ebraică, traducător turcă ebraică, traducător lituaniană ebraică, traducător ebraică letonă, traducător estona ebraică, traducere olandeză ebraică, traducere ebraică flamandă, traducere norvegiană ebraică, traducere ebraică suedeză, traduceri daneză ebraică, traduceri finlandeză ebraică, traducător vietnameza ebraică, traduceri punjabi ebraică, traduceri hindi ebraică, traduceri urdu ebraică, traduceri bengali ebraică, traduceri aramaică ebraică, traducere arabă ebraică, traducător japoneză ebraică, traduceri chineză ebraică, traduceri ebraică coreeană, traducere ebraică persană sau dari.

 

Tipuri de documente

Traduceri IT și website-uri, aplicații, testare telefoane

Traduceri acte de stare civila și acte personale: certificat de naștere, certificat de căsătorie, certificat de schimbare de nume, certificat de deces, cazier, adeverință de celibat, buletin, pașaport, alte acte de stare civilă, cazier, traduceri acte cetățenie română

Traduceri acte de studii: diploma școală, liceu, colegiu, institut, universitate, masterat, doctorat, foaie matricolă, viză de recunoaștere de la Ministerul Educației, echivalare studii, adeverință de studii, adeverință de absolvire

Traduceri lucrare de disertație, doctorat, licență: rezumate, abstracte la lucrare din toate domeniile- medical, juridic, economic, tehnic etc.

Traduceri auto: brevet, talon autovehicul, brief/ brif mașină, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco

Traduceri Juridice: acte și documente notariale emise de Notari Publici, apostile și supralegalizări emise de Camera Notarilor, Ministerul Justiției, Prefectura, Ministerul Afacerilor externe, contract, raport judiciar, hotărâre judecătorească, brevet și marca, declarație de repatriere, raport judiciar, scrisoare de credit, acord de confidențialitate, depoziție, contract de prestări servicii, leasing, vânzare cumpărare, comodat, consimțământ, procedura de arbitraj, certificat ISO management de calitate

Traduceri acte notariale și consulare: declarație, împuternicire, procura, contract de vânzare cumpărare, contract de mandat, vize și documente emise de Ambasade, Consulate

Traduceri din domeniul Financiar/ Bancar: extras de cont bancar, bilanț sau balanță contabilă, raport financiar sau contabil, expertiză contabilă sau de audit, indicatori financiari, proiect de finanțare, plan de afaceri, contracte de prestări servicii cu banca sau instituția financiară, scrisoare de bonitate, scrisoare bancară, analiză economică sau financiară

Traduceri Tehnice: din toate domeniile inclusiv din construcții, aviație, fizică, optică, petrol și gaze, industria lemnului, industria ușoară, industria metalurgică, industria navală, energie, industria alimentară, industria auto, inginerie, telecomunicații, internet, chimie, științe, fashion, produse de lux, accesorii, asigurări, turism, caiet de sarcini pentru licitație, documente și declarații pentru participare la licitație, manuale de utilizare echipamente, utilaje, descriere de produs, certificat de garanție, instrucțiuni de folosire/ specificații tehnice utilaje și echipamente, descriere a procesului tehnologic de producție sau fabricație, contracte cu termeni tehnici, cataloage și materiale publicitare cu descrieri tehnice, certificat și documentație managementul calității ISO

Traduceri pentru Companii sau ONG-uri: business plan sau plan de afaceri, act constitutiv, statut, hotărâre judecătorească de înființare, hotărârea generală a asociaților sau acționarilor AGA, declarații, decizii, certificat de înregistrare la Registrul Comerțului, certificat de înregistrare în Registrul Intracomunitar,

Traduceri Medicale, Farmacie și Asigurări: asigurare medicală, asigurare de sănătate, asigurare de viață, asigurare de călătorie, analize medicale, acte medicale, documente medicale, carte medicală, certificat medical, adeverință medicale; raport RMN, CT, PET/CT, radiografie, ecografie, analize biochimice ale sângelui, rezultate histopatologice (biopsii), examene imunohistochimice, examene colonoscopice, documente de informare a pacienților (consens informat), scrisoare medicală, fișă medicală, bilet de externare / bilet de ieșire din spital, internare, prescripție, rețetă medicală, prospect medicamente; ghid de utilizare și broșură de prezentare pentru echipamente medicale, ambalaj, chestionar; studiu clinic, farmacologi, biologic; website-uri, soft-uri și aplicații pentru medici, centre/cabinete medicale (inclusiv stomatologie), spitale, clinici, distribuitori și producători medicamente, produse, consumabile și echipamente medicale; manual de instrucțiuni, manual de utilizare produse și aparate medicale; lucrări de specialitate și glosare de termeni medicali.

Traduceri Marketing și PR: web site-uri, prezentare de produs sau servicii, flyere, broșuri, cataloage, publicitate indoor și outdoor, reclame, traducerea ambalajelor de produse, comunicarea interna și externa în cadrul unei companii, traducerea știrilor și a articolelor de presă, publicații, newsletter-e

Ebraica este o limbă semitică și aparține unui grup mai larg, cel semitic, al familiei limbilor afro-asiatice (hamito-semitice). Etapele limbii ebraice vechi repetă dezvoltarea limbii scrise și coincide cu apariția textelor clasice. În epoca modernă, începând cu secolul al XIX-lea limba ebraică este supranumită „ebraica contemporană”, „ebraica israeliană”, „noua ebraică” („ivrit hadashá”). Ebraica contemporană a păstrat multe caracteristici ale graiului sefardic, dar s-a îmbogățit considerabil cu neologisme numeroase (mai ales din domeniul tehnicii, științei și administrației) și cu împrumuturi de cuvinte și expresii din limbile europene (mai ales din engleză, rusă, germană, idiș) și din cea arabă. Și din limba română au pătruns câteva cuvinte, de notat în special «hora», intrată în ebraica modernă de la finele secolului al XIX-lea, împreună cu dansul respectiv, adoptat ca principal dans popular israelian. Limba și argoul israeliene folosesc și ele astăzi un număr de cuvinte împrumutate din limbile diasporei – ca idiș, ladino, rusă, polonă, arabă, inclusiv saluturi (ahlan), cuvinte apreciative ca „sababa” sau „ahla” (excelent), cât și înjurături. Sursa: Wikipedia

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții
DACĂ NU EȘTI MULȚUMIT, PRIMEȘTI BANII ÎNAPOI! (vezi condițiile)
Quality
Meniu
×