Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne

Traduceri ebraică. Traducători și Translatori autorizați

Home » Ce facem » Limbi Disponibile » Traduceri ebraică. Traducători și Translatori autorizați

DEPARTAMENT TRADUCĂTORI LIMBA EBRAICĂ

  • Peste 300 de traducători 
  • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
  • Revizori/ Editori/ Redactori/ Lingviști de specialitate
  • Graficieni IT și DTP (aranjare în pagină/layout)
  • Manageri de Calitate și Project Manageri

icon-dariaDARIA

  • Traducător și Interpret
  • Coordonatorul Departamentului Limba Ebraică
  • Experiență   din 2003 ca traducător, expert lingvist și Project Manager
  • Traduceri juridice, economice, tehnice, medicale, website

contactează-ne

 

Traducere Ebraica. Traducători și Translatori autorizați la prețuri accesibile

Limba Ebraica (Ivrit) (עברית) este o limbă semitică – parte din familia de limbi afro-asiatice (hamito-semitice) – vorbită de peste șapte milioane de oameni în Israel și folosită ca limbă rituală și de studii religioase în comunitățile evreiești din lume. În Israel este una din cele două limbi de stat: ebraica, majoritară și araba, minoritară. Limba ebraică este considerată „limba sfântă”, atât a religiei iudaice, cât și a creștinismului, ca limbă a Vechiului Testament. În epoca modernă, începând cu secolul al XIX-lea limba ebraică este supranumită „ebraica contemporană”, „ebraica israeliană”, „noua ebraică” („ivrit hadashá”). Sursa: www.wikipedia.com

 

*Se pot face traduceri în orice combinație de Ebraică cu alte limbi.

 

PREȚURI   SERVICII COMPLETE   CUM LUCRĂM   TIPURI DE DOCUMENTE

 

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, și nu un birou sau agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă, dar și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt în următoarele domenii: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri marketing și PR.

Departamentul Traduceri Ebraică este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Toți traducătorii și interpreții de limba ebraică sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Traducerea din limba română în limba ebraică sau din ebraică în română este efectuata doar de traducători profesioniști. Traducerile sunt ulterior verificate și corectate de către un revizor și redactor. Traducerile specializate și traducerile tehnice necesită obligatoriu experiență și atenție deosebită la termenii tehnici. Aceștia uneori nu se găsesc în nici un dicționar de limbă ebraică online sau format fizic. Astfel este nevoie uneori de mai mult timp și resurse umane de specialitate pentru a finaliza o traducere. Traducătorii se consulta uneori cu specialiștii în domeniul respectiv pentru a găsi soluția traducerilor complexe.

Traducerile complexe și specifice care necesită editarea/convertirea acestora (text de mână, tabele, texte și imagini needitabile, scheme etc) implică munca echipei de graficieni și specialist IT care pregătesc și editează documentele pentru a fi traduse. Imaginile, textele sau documentele unui format specific sunt convertite într-un format editabil, acestea sunt traduse de echipa de traducători și ulterior editate și redactate din nou de graficieni.

Textul scris de mână necesită timp pentru descifrarea și tehnoredactarea acestuia, înainte de a fi tradus. Echipa redactorilor și editorilor le pregătesc pentru a le transmite traducătorilor.

Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri constă în faptul că la noi aveți acces la toți interpreții autorizați din România.

Putem asigura mai mulți interpreți specializați, dar și servicii complete de organizare evenimente la orice întâlnire de afaceri, conferință sau birou notarial.

Toți translatorii și interpreții pentru interpretariat simultan sau consecutiv (limba ebraică) au peste 10 de experiență.

Cele mai multe solicitări sunt pentru serviciile de interpretariat la biroul notarului, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, ghizi turistici, conferințe, evenimente, seminarii, prezentări, video conferințe.

Preluam comenzi din orice localitate a României, dar și orice țară din lume. Asigurăm livrarea rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional.

Chiar dacă biroul nostru se afla în București, avem foarte multe solicitări din toate localitățile României precum Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgul Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta- Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântul Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Miercurea Ciuc, Mangalia, Râmnicu Sărat, dar și din toate țările lumii.

În București preluam și livram traducerile, legalizările și apostilele în biroul nostru de la Universitate, lângă Intercontinental, dar asigurăm și livrarea prin curier în orice regiune din oraș: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Ne aflam în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, sc. B, în blocul Sala Dalles, lângă librărie, în apropiere de Hotel Intercontinental și stația de metrou Universitate- Batiștei, nu departe de principalele străzi și piețe: Piața Amzei, Piața C. A. Rosetti, Bulevardul Dorobanți, Piața Dorobanți, Piața Lahovari, Calea Victoriei, Piața Victoriei, Bulevardul Unirii, Splaiul Unirii, Piața Națiunilor Unite, strada Smârdan, strada Edgar Quinet, strada Academiei.

Notarii și birourile notariale cu care lucrăm sunt localizate în toate cartierele din București: 13 Septembrie, Apărătorii Patriei, 16 Februarie, 1 Mai, Andronache, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Brâncuși, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Grozăvești, Iancului, Ion Creanga, Măgurele, Mihai Bravu, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei, Vitan, Piața Alba-Iulia, Piața Basarabi, Piața Aviatorilor, Piața Obor, Piața Charles de Gaulle, Piața Chibrit, Piața Colentina, Piața Constituției, Piața Cotroceni, Piața Eroii Revoluției, Piața Gării de Nord, Piața Hurmuzachi (Piața Muncii), Piața Iancului, Piața Lahovari, Piața Libertății, Piața Matache, Piața Mihail Kogălniceanu, Piața Națiunilor Unite, Piața Norilor, Piața Operei, Piața Palatului, Piața Presei Libere, Piața Regina Maria, Piața Revoluției, Piața Sf. Anton, Piața Sfântul Gheorghe, Piața Sudului, Piața Teatrului Național, Piața Titan, Șoseaua Kiseleff, Bulevardul Regele Carol I, Piața Zlătari.

Departament Apostilare, Supralegalizare, Legalizare

Pentru a afla mai multe detalii despre cât costa o legalizare sau unde se pot apostila sau supralegaliza actele sau documentele contactați-ne telefonic sau pe mail. Locația noastră ultracentrală din București în apropiere de Birourile Notariale, Camera Notarilor, Prefectura, Ministerul Educației, Ambasade, asigură rapiditatea legalizării, apostilării și supralegalizării documentelor.

Garantam raportul excelent calitate preț datorita echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului de calitate ISO. Tariful și prețul pe pagină a serviciilor de traduceri este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii. Accesați pagina website-ului nostru Prețuri. Daca aveți un volum mai mare de traduceri puteți solicita o ofertă specială de preț. Pentru tarife și preturi foarte mici puteți apela la birourile, casele, firmele, companiile, societățile sau agențiile de traduceri de cartier, care au 1 sau 2 angajați și care oferă servicii ieftine, dar limitate pentru doar câteva perechi lingvistice. Datorită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea. Pentru oferte speciale sau promoționale de traduceri scrieți-ne la adresa de mail afișată pe pagina Contact.

 

Traducător Autorizat vs Google Translate/ Mashine Translation

 

Ebraica este o limbă semitică și aparține unui grup mai larg, cel semitic, al familiei limbilor afro-asiatice (hamito-semitice). Etapele limbii ebraice vechi repetă dezvoltarea limbii scrise și coincide cu apariția textelor clasice. În epoca modernă, începând cu secolul al XIX-lea limba ebraică este supranumită „ebraica contemporană”, „ebraica israeliană”, „noua ebraică” („ivrit hadashá”). Ebraica contemporană a păstrat multe caracteristici ale graiului sefardic, dar s-a îmbogățit considerabil cu neologisme numeroase (mai ales din domeniul tehnicii, științei și administrației) și cu împrumuturi de cuvinte și expresii din limbile europene (mai ales din engleză, rusă, germană, idiș) și din cea arabă. Și din limba română au pătruns câteva cuvinte, de notat în special «hora», intrată în ebraica modernă de la finele secolului al XIX-lea, împreună cu dansul respectiv, adoptat ca principal dans popular israelian. Limba și argoul israeliene folosesc și ele astăzi un număr de cuvinte împrumutate din limbile diasporei – ca idiș, ladino, rusă, polonă, arabă, inclusiv saluturi (ahlan), cuvinte apreciative ca „sababa” sau „ahla” (excelent), cât și înjurături. Sursa: Wikipedia

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Meniu
×