Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne

Traduceri germană. Traducători și Interpreți autorizați

Home » Ce facem » Limbi Disponibile » Traduceri germană. Traducători și Interpreți autorizați

DEPARTAMENTUL DE LIMBA GERMANĂ

  • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
  • Revizori/ Editori/ Redactori/ Lingviști de specialitate
  • Graficieni IT și DTP (aranjare în pagină/layout)
  • Manageri de Calitate și Project Manageri

icon-daria

 

 

 

contactează-ne

 

Traducere germană Traducători și Interpreți autorizați la prețuri accesibile

Limba germană (în germană Deutsche Sprache, uzual Deutsch) aparține grupului vestic al limbilor germanice. Formează împreună cu neerlandeza un continuum dialectal. Limba germană este vorbită ca limbă maternă de majoritatea populației din Germania, Austria, Elveția, Luxemburg și Liechtenstein, în estul Belgiei, precum și în regiunea Schleswigul de Nord (Nordschleswig) din sudul Danemarcei, în regiunea autonomă Tirolul de Sud (Südtirol) din nordul Italiei, în voievodatul Opole al Poloniei și în regiunile Alsacia (Elsaß) și Lorena (Lothringen) din Franța. De asemenea, germana e vorbită ca limbă maternă de 45 mii de persoane în Cehia (mai ales în regiunea istorico-geografică Egerland) și de cca 110 mii de persoane în Ungaria (cu precădere în regiunea istorico-geografică Dunantul, fiind folosită ca limbă oficială locală în orașul Sopron). În România, limba germană este vorbită de circa 60 mii de persoane. (Adaptare după www.wikipedia.com)

 

TRADUCERI SPECIALIZATE

TRADUCERI LEGALIZATE

TRADUCERI AUTORIZATE

TRADUCERI WEBSITE-URI

INTERPRETARIAT

CORECTURĂ/ VERIFICARE

LEGALIZARE

APOSTILARE/ SUPRALEGALIZARE

SERVICII ORGANIZARE EVENIMENTE
(echipamente, sonorizare, săli, cabine)

CURIERAT

SERVICII CONEXE

*Efectuăm traduceri în orice combinație de germană cu alte limbi.

PREȚURI   SERVICII COMPLETE   CUM LUCRĂM   TIPURI DE DOCUMENTE

 

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, mai mult decât o agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri de marketing și PR.

Departamentul de Traduceri Germană este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Toți traducătorii și interpreții de limba germană sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Traducerea din limba română în limba germană sau din germană în română este efectuată doar de traducători profesioniști. Traducerile sunt ulterior verificate și corectate de către un revizor și redactor. Traducerile specializate și traducerile tehnice necesită obligatoriu experiență și atenție deosebită la termenii tehnici. Aceștia uneori nu se găsesc în nici un dicționar de limbă germană online sau în format fizic. Astfel este nevoie uneori de mai mult timp și resurse umane specializate pentru a efectua o traducere. Traducătorii se consultă uneori cu specialiștii din domeniul respectiv pentru a găsi soluții în cazul traducerilor complexe.

Traducerile complexe și specifice care necesită editarea/convertirea fișierelor (text scris de mână, tabele, texte și imagini needitabile, scheme etc) implică munca echipei de graficieni și specialiști IT care pregătește și editează documentele pentru a fi traduse. Imaginile, textele sau documentele într-un format specific sunt convertite în format editabil, acestea sunt traduse de echipa de traducători și ulterior editate și redactate din nou de graficieni.

Textul scris de mână necesită timp pentru descifrare și tehnoredactare acestuia, înainte de a fi tradus. Echipa redactorilor și editorilor îl pregătește pentru a fi transmis traducătorilor.

Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri constă în faptul că vă oferim acces la toți interpreții autorizați din România și interpreții nativi din toată lumea.

Asigurăm mai mulți interpreți specializați, alături de servicii complete de organizare evenimente la orice întâlnire de afaceri, conferință sau birou notarial.

Toți interpreții pentru interpretariat simultan sau consecutiv (limba germană) au peste 10 ani de experiență.

Cele mai multe solicitări sunt pentru serviciile de interpretariat la biroul notarului, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, ghizi turistici, conferințe, evenimente, seminarii, prezentări, video conferințe.

Preluăm comenzi din orice localitate a României și orice țară din lume. Asigurăm livrarea rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional.

Chiar dacă biroul nostru se află în București, avem foarte multe solicitări din toate localitățile României precum Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgul Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântul Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Miercurea Ciuc, Mangalia, Râmnicu Sărat și din toate țările lumii.

În București preluăm și livrăm traducerile, legalizările și apostilele în biroul nostru de la Universitate, lângă Hotel Intercontinental, dar asigurăm și livrarea prin curier în orice regiune din oraș: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Ne aflam în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, sc. B, în blocul Sala Dalles, lângă librărie, în apropiere de Hotel Intercontinental și stația de metrou Universitate – Batiștei, nu departe de principalele străzi și piețe: Piața Amzei, Piața C. A. Rosetti, Bulevardul Dorobanți, Piața Dorobanți, Piața Lahovari, Calea Victoriei, Piața Victoriei, Bulevardul Unirii, Splaiul Unirii, Piața Națiunilor Unite, strada Smârdan, strada Edgar Quinet, strada Academiei.

Notarii și birourile notariale cu care lucrăm se află în toate cartierele din București: 13 Septembrie, Apărătorii Patriei, 16 Februarie, 1 Mai, Andronache, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Brâncuși, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Grozăvești, Iancului, Ion Creangă, Măgurele, Mihai Bravu, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei, Vitan, Piața Alba-Iulia, Piața Basarabi, Piața Aviatorilor, Piața Charles de Gaulle, Piața Chibrit, Piața Constituției, Piața Cotroceni, Piața Eroii Revoluției, Piața Gării de Nord, Piața Hurmuzachi (Piața Muncii), Piața Iancului, Piața Lahovari, Piața Libertății, Piața Matache, Piața Mihail Kogălniceanu, Piața Națiunilor Unite, Piața Norilor, Piața Operei, Piața Palatului, Piața Presei Libere, Piața Regina Maria, Piața Revoluției, Piața Sf. Anton, Piața Sfântul Gheorghe, Piața Sudului, Piața Teatrului Național, Piața Titan, Șoseaua Kiseleff, Bulevardul Regele Carol I, Piața Zlătari.

Departamentul de Apostilare, Supralegalizare, Legalizare

Pentru a afla mai multe detalii despre costurile de legalizare sau unde se pot apostila sau supralegaliza actele sau documentele contactați-ne telefonic sau pe e-mail. Locația noastră ultracentrală din București în apropiere de birourile notariale, Camera Notarilor, Prefectură, Ministerul Educației și ambasade facilitează rapiditatea legalizării, apostilării și supralegalizării documentelor.

Garantăm raportul excelent calitate-preț datorită echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului calității certificat ISO. Tariful și prețul pe pagină al serviciilor de traduceri este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii. Accesați pagina Prețuri. Dacă aveți un volum mai mare de traduceri puteți solicita o ofertă specială de preț. Pentru tarife și preturi foarte mici puteți apela la birourile de traduceri de cartier, care au 1 sau 2 angajați și care oferă servicii ieftine, dar limitate la doar câteva combinații lingvistice. Datorită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea. Pentru oferte speciale sau promoționale de traduceri scrieți-ne la adresa de mail afișată pe pagina Contact.

 

Traducător Autorizat vs Google Translate/ Machine Translation

 

Republica Federală Germania (în germană Bundesrepublik Deutschland), acronim RFG, colocvial Germania, este un stat din Europa Centrală. Face parte din organizații internaționale importante precum Consiliul Europei (1951), OCDE, Uniunea Vest-Europeană (1954), NATO (1955), Uniunea Europeană (1957), ONU (1973), OSCE și din zona euro. Se învecinează la nord cu Marea Nordului, Danemarca și Marea Baltică; la est cu Polonia și Republica Cehă; la sud cu Austria și Elveția; iar la vest cu Franța, Luxemburg, Belgia și Olanda. Teritoriul Germaniei acoperă 357.021 de kilometri pătrați (137.847 mile pătrate), într-o zonă cu climat temperat. Germania are cea mai mare populație dintre statele membre ale Uniunii Europene (82 de milioane de locuitori). Germania este o republică federală parlamentară alcătuită din 16 state numite Landuri (în germană Länder). Capitala federală și cel mai mare oraș este Berlin. Industria germană este una din cele mai dezvoltate din lume. Germania este unul din principalele state exportatoare, deține o poziție-cheie în Uniunea Europeană și menține o multitudine de parteneriate strânse la nivel global. Cercetarea științifică și tehnologică din Germania este recunoscută ca cercetare de vârf la nivel mondial. (Sursa: www.wikipedia.com) 

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Meniu