Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne

TRADUCERI LEGALIZATE ÎN TOATE LIMBILE

Home » TRADUCERI LEGALIZATE ÎN TOATE LIMBILE

VEZI TOATE LIMBILE VEZI TOATE SPECIALIZARILE

LEGALIZARE DOCUMENTE LA NOTAR PUBLIC

  • Legalizare notarială la Notarul Public din apropierea biroului nostru
  • Peste 300 de traducători 
  • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
  • Comenzi din orice localitate a României sau din străinătate
  • Livrare rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional

 

icon-daria

Account & Project Manager, Traducător

contactează-ne

 

 

TRADUCERI SPECIALIZATE

TRADUCERI LEGALIZATE

TRADUCERI AUTORIZATE

TRADUCERI WEBSITE-URI

INTERPRETARIAT

CORECTURĂ/ VERIFICARE

LEGALIZARE

APOSTILARE/ SUPRALEGALIZARE

SERVICII ORGANIZARE EVENIMENTE
(echipamente, sonorizare, săli, cabine)

CURIERAT

SERVICII CONEXE

 

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, și nu un birou sau agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă, dar și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt în următoarele domenii: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri marketing și PR.

Departamentul Traduceri Legalizate este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Majoritatea traducătorilor și interpreților noștri sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Ce înseamnă traduceri legalizate?

Traducerea legalizata este acea traducere care are pe ultima pagina încheierea de legalizare a unui notar public. Încheierea de legalizare a notarului certifica faptul că semnătura traducătorului este autentică și că traducătorul deține o autorizație emisă de Ministerul Justiției. Când vorbim de traduceri legalizate trebuie să le diferențiem de traducerile autorizate, traducerile simple și traducerile online. Se pot legaliza doar traduceri autorizate făcute de un traducător autorizat. Pentru a putea legaliza o traducere este nevoie de prezentarea în faţă notarului a documentelor în original.

Care sunt etapele pentru o traducere legalizată?

  1. Traducerea documentelor de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției din România
  2. Pregătirea de către Academia de Traduceri a documentelor pentru legalizarea traducerii
  3. Deplasarea până la și de la notar pentru legalizarea traducerilor (poate dura pana 1-2 ore, în funcție de complexitatea documentelor și disponibilitatea notarilor)

SERVICII GRATUITE INCLUSE ÎN PREȚUL TRADUCERII LEGALIZATE OFERITE DE ACADEMIA DE TRADUCERI*

*Valabil pentru primul exemplar.

Chiar dacă biroul nostru se afla în București, avem foarte multe solicitări din toate localitățile României precum Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgul Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta- Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântul Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Miercurea Ciuc, Mangalia, Râmnicu Sărat, dar și din toate țările lumii.

 

În București preluam și livram traducerile, legalizările și apostilele în biroul nostru de la Universitate, lângă Intercontinental, dar asigurăm și livrarea prin curier în orice regiune din oraș: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Ne aflam în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, sc. B, în blocul Sala Dalles, lângă librărie, în apropiere de Hotel Intercontinental și stația de metrou Universitate- Batiștei, nu departe de principalele străzi și piețe: Piața Amzei, Piața C. A. Rosetti, Bulevardul Dorobanți, Piața Dorobanți, Piața Lahovari, Calea Victoriei, Piața Victoriei, Bulevardul Unirii, Splaiul Unirii, Piața Națiunilor Unite, strada Smârdan, strada Edgar Quinet, strada Academiei.

 

Notarii și birourile notariale cu care lucrăm sunt localizate în toate cartierele din București: 13 Septembrie, Apărătorii Patriei, 16 Februarie, 1 Mai, Andronache, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Brâncuși, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Grozăvești, Iancului, Ion Creanga, Măgurele, Mihai Bravu, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei, Vitan, Piața Alba-Iulia, Piața Basarabi, Piața Aviatorilor, Piața Obor, Piața Charles de Gaulle, Piața Chibrit, Piața Colentina, Piața Constituției, Piața Cotroceni, Piața Eroii Revoluției, Piața Gării de Nord, Piața Hurmuzachi (Piața Muncii), Piața Iancului, Piața Lahovari, Piața Libertății, Piața Matache, Piața Mihail Kogălniceanu, Piața Națiunilor Unite, Piața Norilor, Piața Operei, Piața Palatului, Piața Presei Libere, Piața Regina Maria, Piața Revoluției, Piața Sf. Anton, Piața Sfântul Gheorghe, Piața Sudului, Piața Teatrului Național, Piața Titan, Șoseaua Kiseleff, Bulevardul Regele Carol I, Piața Zlătari.

 

Departament Apostilare, Supralegalizare, Legalizare

Pentru a afla mai multe detalii despre cât costa o legalizare sau unde se pot apostila sau supralegaliza actele sau documentele contactați-ne telefonic sau pe mail. Locația noastră ultracentrală din București în apropiere de Birourile Notariale, Camera Notarilor, Prefectura, Ministerul Educației, Ambasade, asigură rapiditatea legalizării, apostilării și supralegalizării documentelor.

 

Garantam raportul excelent calitate preț datorita echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului de calitate ISO. Tariful și prețul pe pagină a serviciilor de traduceri este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii. Accesați pagina website-ului nostru Prețuri. Daca aveți un volum mai mare de traduceri puteți solicita o ofertă specială de preț. Pentru tarife și preturi foarte mici puteți apela la birourile, casele, firmele, companiile, societățile sau agențiile de traduceri de cartier, care au 1 sau 2 angajați și care oferă servicii ieftine, dar limitate pentru doar câteva perechi lingvistice. Datorită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea. Pentru oferte speciale sau promoționale de traduceri scrieți-ne la adresa de mail afișată pe pagina Contact.

 

Tipuri de documente

TRADUCERI ACTE ȘI DOCUMENTE PERSONALE:

acte de stare civila, certificat de naștere, certificat de căsătorie, certificat de schimbare de nume, certificat de deces, cazier, adeverință de celibat, buletin, pașaport, alte acte de stare civilă, cazier, traduceri acte cetățenie română etc.

 

TRADUCERI ACTE AUTO:

documentele pentru înmatricularea mașinii, brevet, talon autovehicul, brief/ brif mașină, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco etc.

 

TRADUCERI ACTE DE STUDII:

diploma școală, liceu, colegiu, institut, universitate, masterat, doctorat, foaie matricolă, viză de recunoaștere de la Ministerul Educației, echivalare studii, adeverință de studii, adeverință de absolvire etc.

 

TRADUCERI ACTE NOTARIALE ȘI CONSULARE:

declarație, împuternicire, procura, contract de vânzare cumpărare, contract de mandat, vize și documente emise de Ambasade, Consulate etc.

 

TRADUCERI LUCRARE DE DISERTAȚIE, DOCTORAT, LICENȚĂ:

rezumate, abstracte la lucrare din toate domeniile- medical, juridic, economic, tehnic etc.

 

TRADUCERI MEDICALE, FARMACIE ȘI ASIGURĂRI:

asigurare medicală, asigurare de sănătate, asigurare de viață, asigurare de călătorie, analize medicale, acte medicale, documente medicale, carte medicală, certificat medical, adeverință medicale; raport RMN, CT, PET/CT, radiografie, ecografie, analize biochimice ale sângelui, rezultate histopatologice (biopsii), examene imunohistochimice, examene colonoscopice, documente de informare a pacienților (consens informat), scrisoare medicală, fișă medicală, bilet de externare / bilet de ieșire din spital, internare, prescripție, rețetă medicală, prospect medicamente; ghid de utilizare și broșură de prezentare pentru echipamente medicale, ambalaj, chestionar; studiu clinic, farmacologi, biologic; website-uri, soft-uri și aplicații pentru medici, centre/cabinete medicale (inclusiv stomatologie), spitale, clinici, distribuitori și producători medicamente, produse, consumabile și echipamente medicale; manual de instrucțiuni, manual de utilizare produse și aparate medicale; lucrări de specialitate și glosare de termeni medicali etc.

 

TRADUCERI IT ȘI WEBSITE-URI: inclusiv aplicații și testare telefoane

 

TRADUCERI PENTRU COMPANII SAU ONG-URI:

business plan sau plan de afaceri, act constitutiv, statut, hotărâre judecătorească de înființare, hotărârea generală a asociaților sau acționarilor AGA, declarații, decizii, certificat de înregistrare la Registrul Comerțului, certificat de înregistrare în Registrul Intracomunitar etc.

 

TRADUCERI JURIDICE:

acte și documente notariale emise de Notari Publici, apostile și supralegalizări emise de Camera Notarilor, Ministerul Justiției, Prefectura, Ministerul Afacerilor externe, contract, raport judiciar, hotărâre judecătorească, brevet și marca, declarație de repatriere, raport judiciar, scrisoare de credit, acord de confidențialitate, depoziție, contract de prestări servicii, leasing, vânzare cumpărare, comodat, consimțământ, procedura de arbitraj, certificat ISO management de calitate etc.

 

TRADUCERI DIN DOMENIUL FINANCIAR/ BANCAR:

extras de cont bancar, bilanț sau balanță contabilă, raport financiar sau contabil, expertiză contabilă sau de audit, indicatori financiari, proiect de finanțare, plan de afaceri, contracte de prestări servicii cu banca sau instituția financiară, scrisoare de bonitate, scrisoare bancară, analiză economică sau financiară etc.

 

TRADUCERI TEHNICE:

din toate domeniile inclusiv din construcții, aviație, fizică, optică, petrol și gaze, industria lemnului, industria ușoară, industria metalurgică, industria navală, energie, industria alimentară, industria auto, inginerie, telecomunicații, internet, chimie, științe, fashion, produse de lux, accesorii, asigurări, turism, caiet de sarcini pentru licitație, documente și declarații pentru participare la licitație, manuale de utilizare echipamente, utilaje, descriere de produs, certificat de garanție, instrucțiuni de folosire/ specificații tehnice utilaje și echipamente, descriere a procesului tehnologic de producție sau fabricație, contracte cu termeni tehnici, cataloage și materiale publicitare cu descrieri tehnice, certificat și documentație managementul calității ISO etc.

 

TRADUCERI MARKETING ȘI PR:

web site-uri, prezentare de produs sau servicii, flyer-e, broșuri, cataloage, publicitate indoor și outdoor, reclame, traducerea ambalajelor de produse, comunicarea interna și externa în cadrul unei companii, traducerea știrilor și a articolelor de presă, publicații, newsletter-e etc.

 

 

SERVICII COMPLETE ÎN TOATE LIMBILE

 

DEPARTAMENT LIMBI EUROPENE

DEPARTAMENT LIMBI SLAVE

 

DEPARTAMENT LIMBI BALTICE

DEPARTAMENT LIMBI NORDICE

 

ALTE DEPARTAMENTE

 

 

 

ALTE LIMBI FOARTE RARE

 

 

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Meniu