RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Căutăm Asistent Notariat și Curierat (70% deplasări)

Home » Căutăm Asistent Notariat și Curierat (70% deplasări)

Super-puterea ta este să fii ultrarapid și să găsești soluții la orice problemă?

Super-puterea noastră este să înfruntăm orice provocare cu optimism și zâmbetul pe buze. Dacă vrei să neunim super-puterile, hai în echipa noastră!

Ne-ar plăcea să fii o persoană rapidă, organizată, responsabilă, atentă la detalii, comunicativă și să îți placă munca în echipă.

Detaliile postului:

Locația: București, Universitate (lângă stația de metrou), Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Program: Full-time, Luni-Vineri: 09:00 – 17:00 (nu se lucrează după program sau în weekend).

Beneficii:

Oportunități de creștere:

Responsabilități:

Cum aplici pentru acest post:

Trimite-ne la email-ul cariere@academiadetraduceri.ro, CV-ul tău actualizat și un scurt răspuns: ”De ce mi-ar plăcea să lucrez la  Academia de Traduceri și de ce consider că sunt potrivit/ă”. 

CV-ulactualizat trebuie să cuprindă o poză recentă și informații actualizate despre domeniul de activitate a foștilor angajatori, responsabilitățile detaliate de la posturile precedente (în special cele care reflectă experiența similară menționată mai sus).  Dacă aveți întrerupere între perioadele de angajare,vă rugăm menționați motivul ( de ex: studii, concediu creștere copil etc). Vor fi luate în considerare doar CV-urile actualizate și completate atent conform cerințelor de mai sus.

În următoarea etapă de recrutare vor fi selectate persoanele a căror experiență similară se va apropia cel mai mult de cerințele postului.

Este posibil să solicităm Scrisori de recomandare de la foștii angajatori sau să solicităm să discutăm telefonic cu aceștia. 


Despre Academia de Traduceri:


Pentru noi oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile dintre colegi, colaboratori și clienți. Fiecare membru al echipei lucrează cu pasiune și entuziasm, se implică cu idei și inițiativă, abordează activitatea cu profesionalism și etică. Împreună ne dezvoltăm personal și profesional.

Misiunea noastră: să contribuim la succesul clienților noștri.

Secretul reușitei noastre constă în pasiunea pentru ceea ce facem. Experiența de 15 ani ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile clienților și să identificăm rapid soluții eficiente.

Pentru noi contează:

Abia așteptăm să te cunoaștem! 

Echipa Academiei de Traduceri.

cariere@academiadetraduceri.ro

București, Universitate (lângă stația de metrou), Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Plata securizata