RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Dezvoltare Profesională Continuă

Home » Dezvoltare Profesională Continuă
Misiunea Academiei de Traduceri este de a contribui la succesul clienților săi.

icon-dana

 

Dana

Quality & Workflow Manager

contactează-ne

 

 

Secretul reușitei noastre constă în pasiunea pentru traduceri specializate și în cunoașterea în profunzime a domeniului de activitate al clienților. Învățăm zilnic din succesul și domeniul de activitate al clienților noștri, fiecare traducător fiind specializat într-un anumit domeniu de activitate.

Datorită preocupării permanente pentru inovație, noutăți și tendințele din economia mondială și din fiecare industrie în parte, atât din România, cât și din toate țările lumii, reușim să finalizăm proiectele de traduceri peste așteptările clienților.

Succesul nostru se datorează inclusiv dezvoltării profesionale și faptului că permanent ne preocupă îmbunătățirea serviciilor și satisfacția garantată clienților. Pe parcursul fiecărui an participăm la cursuri, seminarii și training-uri specializate pentru a fi cei mai buni în ceea ce facem și pentru a fi mereu la curent cu piața traducerilor și cu tendințele tuturor industriilor și a situației economice mondiale.

Fiecare membru al echipei respectă cu strictețe Standardul Managementului Calității ISO 9001 pentru a asigura calitatea excepțională a serviciilor și Standardul European pentru Traduceri 15038 pentru calitatea traducerilor.

Membrii echipei sunt evaluați profesional lunar și anual conform indicatorilor de performanță.

 

Dincolo de obiectivele noastre profesionale, punem un accent deosebit pe dezvoltarea personală

Pentru noi oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile interumane între colegi, colaboratori și clienți. Fiecare membru al echipei lucrează cu pasiune și entuziasm, se implică cu idei și inițiativă, abordează activitatea cu mult profesionalism și etică. Datorită viziunii și a orientării către inovație, întreaga echipă se dezvoltă personal și profesional, luând parte la cursuri de perfecționare, training-uri, seminarii, team-building-uri.

 Căutăm permanent oameni talentați, pozitivi,  cu idei noi, pasionați de ceea ce fac și orientați către soluții!

Noi credem că succesul înseamnă mai mult decât bani. Este un echilibru între pasiunea pentru ceea ce faci la muncă, viața personală, hobby-uri, familie, sănătate.

 

Proiectul de dezvoltare personală „TRADUCEM SUCCESUL”

Prin acest proiect dorim să creăm o comunitate de oameni pozitivi care își cunosc foarte bine scopul în viață și sunt fericiți prin prisma relațiilor interumane, a ceea ce fac și a stilului de viață. 

Inițial Proiectul va consta în selectarea mai multor informații și distribuirea lor prin Facebook, LinkedIn sau email persoanelor interesate, în funcție de domeniile de interes (de exemplu: atingerea obiectivelor, dezvoltarea profesională, dezvoltarea personală, citate/filme/cărți motivaționale, recomandări de cursuri și seminarii, sănătate, familie, relații interumane, etc).

Proiectul este dedicat echipei noastre și tuturor persoanelor cu care lucrăm. Acest proiect s-a născut din pasiunea noastră pentru dezvoltarea personală, întrucât echipa noastră este formată exclusiv din oameni pozitivi, pasionați de ceea ce fac.

Dacă ești interesat să vii cu idei, să primești informații sau să contribui la acest proiect, te invităm pe pagina noastră de facebook https://www.facebook.com/academiadetraduceri. De asemenea, te rugăm să răspunzi la 5 întrebări pentru a ne scrie Ce înseamnă Succesul pentru tine. Dorim să învățăm din experiența și cunoștințele tale.  Completează chestionarul

 

Vezi Echipa

Vezi Cum lucrăm

Vezi Garanția Calității

 

Plata securizata