EN Contactează-ne!
Sună Mail

Primul departament de traduceri IT din România

21-02-2017

Academia de Traduceri a lansat primul departament de traduceri IT din România. Acesta este format din traducători dedicați companiilor de IT, Software, precum și dezvoltatorilor de website-uri. Obiectivul acestui departament este să facilităm accesul companiilor românești la piețele internaționale, pentru o mai mare vizibilitate a produselor și serviciilor oferite. Totodată, venim în întâmpinarea firmelor de IT și a partenerilor acestora de a comunica cu furnizorii sau clienții din alte țări.  

Printre beneficiile pe care Departamentul de traduceri IT le oferă se află:

  • traducători dedicați companiilor de IT
  • glosar ce conține termenii preferați și agreați de client
  • traduceri în orice limbă
  • confidențialitate garantată
  • Account & Project manager dedicat
  • traducere gratuită pentru a testa calitatea serviciilor noastre

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător, acumulând peste 11 ani de experiență. În prezent, este cea mai mare echipă de traducători specializați din România, cu peste 300 de traducători, interpreți, revizori, editori, project manageri, lucrând cu peste 500 de clienți. Mulțumită experienței și resurselor de care dispunem, oferim servicii integrate de traduceri: autorizate, legalizate, specializate, interpretariat, apostilă, supralegalizare.

Pe lângă departamentul de traduceri IT, am mai dezvoltat până în prezent și alte departamente: Juridic & Business, Medical, Marketing și patru departamente lingvistice: Limbi Europene, Limbi Slave&Baltice, Limbi Asiatice, Limbi Rare.

Academia de Traduceri investește zilnic în calitatea traducerilor și a serviciilor, este certificată în Managementul Calității serviciilor ISO 9001, respectă standardul european în traduceri ISO 17100 și este membru ELIA – European Language Industry Association.

Pentru mai multe informații, ne puteți contacta:

Rahmanov Irina – Traducător și fondator al Academiei de Traduceri

irina.rahmanov@academyoftranslations.com

Plata securizata
Plata online