RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Coordonator Proiecte de Traduceri

Home » Coordonator Proiecte de Traduceri

Căutăm Coordonator Proiecte de Traduceri/ Consilier Relații Clienți

(Experiența la un birou de traduceri nu este necesară, iar postul nu implica responsabilități de traduceri).

 

Super-puterea ta este să găsești soluții la orice problemă? Super-puterea noastră este să înfruntăm orice provocare cu optimism și zâmbetul pe buze. Dacă vrei să ne unim super-puterile, Hai în echipa noastră!

Ne-ar plăcea  să fii o persoană integră, dinamică și orientată către soluții; să îți placă munca în echipă și depășirea propriilor limite.

Căutăm colegi bine organizați, pozitivi, implicați, pasionați de ceea ce fac și orientați spre soluții! 

Pentru noi oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile dintre colegi, colaboratori și clienți. Fiecare membru al echipei lucrează cu pasiune și entuziasm, se implică cu idei și inițiativă, abordează activitatea cu profesionalism și etică. Împreună ne dezvoltăm personal și profesional.

Misiunea noastră: să contribuim la succesul clienților noștri.

Secretul reușitei noastre constă în pasiunea pentru ceea ce facem. Experiența de 15 ani ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile clienților și să identificăm rapid soluții eficiente.

Pentru noi contează:

Detaliile postului:

Locația: București, Universitate (lângă stația de metrou), Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Program: Full-time, Luni-Vineri: 09:00 – 18:00, pauză de masă 13.00-14.00 (nu se lucrează după program sau în weekend).

Beneficii:

Oportunități de creștere:

Cerințe:

Responsabilități:

Cum aplici pentru acest post:

Trimite-ne la email-ul cariere@academiadetraduceri.ro,  CV-ul tău actualizat și un scurt răspuns: ”De ce mi-ar plăcea să lucrez la  Academia de Traduceri și de ce consider că sunt potrivit/ă”. 

CV-ul actualizat trebuie să cuprindă o poză recentă și informații actualizate despre domeniul de activitate a foștilor angajatori, responsabilitățile detaliate de la posturile precedente (în special cele care reflectă experiența similară menționată mai sus).  Dacă aveți întrerupere între perioadele de angajare, vă rugăm menționați motivul ( de ex: studii, concediul creștere copil etc). Vor fi luate în considerare doar CV-urile actualizate și completate atent conform cerințelor de mai sus.

În următoarea etapă de recrutare vor fi selectați persoanele a căror experiență similară se va apropia cel mai mult de cerințele postului.

Este posibil să solicităm Scrisori de recomandare de la foștii angajatori sau să solicităm să discutăm telefonic cu aceștia. 


Despre Academia de Traduceri:


Abia așteptăm să te cunoaștem! 

Echipa Academiei de Traduceri.

cariere@academiadetraduceri.ro

București, Universitate (lângă stația de metrou), Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Plata securizata