EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Bună ziua, vă informăm că luni și marți nu lucrăm. Vom putea prelua comenzile începând de miercuri, 2 decembrie. / Hello, we inform you that on Monday and Tuesday, our office will be closed. We will be able to take orders starting with December 2, Wednesday.

Obținere acte românești

Home » Obținere acte românești

Trimite-ne solicitarea ta
și află rapid cât costă!

Vreau ofertă

Ne ocupăm de toate formalitățile!

Consiliere juridică. Orice document. Orice instituție.

  • Câștigă timp! Plătește Online.
  • Comandă simplu și rapid.
  • Experiență din 2005.
Experții noștri vă oferă servicii complete și vă ajută să obțineți orice document la instituțiile din București.
Experții noștri vă oferă servicii complete și vă ajută să obțineți orice document la instituțiile din București.

Dorești să obții Acte Românești sau Cetățenia Română?

Academia de Traduceri oferă servicii de obținere/ridicare a  actelor românești  în baza procurii notariale și expedierea acestora prin curier internațional în orice țară ( de ex: DHL):

Te-ai săturat de cozi sau nu ai timp pentru toate formalitățile? Ne ocupăm noi de tot ce îți consumă timp. Nu știi procedura de obținere a documentelor? Îți oferim consultanță juridică. Nu locuiești în România? Noi te scăpăm de drumuri! Livrare rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional. Plata online cu cardul aici.

Departamentul de Servicii pentru români din străinătate :

Servicii:

ACTE DE STARE CIVILĂ ȘI ALTELE (NAȘTERE/CASĂTORIE ETC) DE MAI JOS:

Putem depune actele în București, chiar dacă dvs nu aveți buletin în București , ci în alte orașe din România.  Noi avem buletin în București și putem depune aici:

Instituții și documente pe care le putem obține

Academia de Traduceri reprezintă o echipă de 340 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, cu experiență de peste 15 ani, în toate limbile de circulație internațională.

Efectuăm traduceri autorizate și legalizate din/în engleză, franceză, rusă, italiană, germană, spaniolă, portugheză, ucraineană, catalană, greacă, maghiară, albaneză, bulgară, polonă, olandeză, flamandă, turcă, arabă, ebraică, chineză, cehă, sârbă, slovacă, slovenă, croată,  norvegiană, suedeză, daneză, finlandeză, lituaniană, japoneză, persană/dari și traduceri neautorizate din/în letonă, azeră, bosniacă.

Ai întrebări? Contactează-ne! 

Ce spun clienții
”Foarte multumita de rapiditatea cu care mi-au raspuns la solicitari si m-au ajutat. Recomand tuturor sa foloseasca Academia de Traduceri. Lucreaza si cu oameni din afara tarii, am facut totul pe e-mail si am fost placut impresionata.”

Tina Olaru

“Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ne deplasăm la sediul traducătorilor și la notar pentru legalizare. E foarte comod si eficient.”

Oana Dobre, Expert Finanțe/ Bănci,
Bancă Internațională

“Aveam nevoie de traducerea urgentă în aceeași zi a actelor mele de studii pentru a depune dosarul. Daria, din cadrul Academiei de Traduceri, nu doar că mi-a tradus și legalizat actele în doar câteva ore, dar a și expediat dosarul cu un curier rapid internațional. Astăzi sunt studentă la prestigioasa universitate.”

Monica Chirițescu,
Studentă la University of Oxford, Marea Britanie

De 15 ani suntem
alegerea #1 a clienților
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traducere autorizată, legalizată, apostilată
  • Toate limbile de circulație internațională
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central în București
18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De15
ani
Traducem planurile tale în succes!

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata
Plata online