Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne
Sună Mail
Îți răspundem instant la orice întrebare

Traduceri turcă. Traducători și Interpreți autorizați

Home » Ce facem » Limbi Disponibile » Traduceri turcă. Traducători și Interpreți autorizați

DEPARTAMENTUL DE LIMBA TURCĂ

 • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
 • Revizori/ Editori/ Redactori/ Lingviști de specialitate
 • Graficieni IT și DTP (aranjare în pagină/layout)
 • Manageri de Calitate și Project Manageri

icon-simona

 • Traducător și Interpret
 • Coordonatorul Departamentului de Limba Turcă
 • Experiență din 2003 ca traducător, expert lingvist și Project Manager
 • Traduceri juridice, economice, tehnice, medicale, website

contactează-ne

 

Traducere turcă. Traducători și Interpreți autorizați la prețuri accesibile

Limba turcă (Türkçe) este o limbă turcică vorbită în principal în Turcia (72,9 milioane), Bulgaria (810.000), Cipru (175.000), Grecia (300.000), România (30.000) și de emigranții turci din Uniunea Europeană (3-4 milioane). Numărul vorbitorilor nativi este estimat la 80 de milioane, iar numărul total de vorbitori la 95 de milioane. Dacă se includ și alte populații care vorbesc câteva limbi foarte apropiate, situate în raport de dialect cu turca (azerii, turkmenii, etc.), numărul vorbitorilor nativi atinge 100 de milioane, iar numărul total al vorbitorilor 125 de milioane. Limba turcă vorbită în Turcia (türkçe sau türk dili) face parte din marele grup al limbilor altaice. Față de celelalte limbi turcice, apropiate de limba turcă (mai ales azera, găgăuză și turkmena), există deosebiri importante în gramatică, vocabular și fonetică. (Sursa: www.wikipedia.com)

 • Traduceri URGENTE
 • Traduceri AUTORIZATE
 • Traduceri Online
 • Interpretariat
 • Traduceri WEBSITE
 • Traduceri SPECIALIZATE
 • Traduceri LEGALIZATE
 • Traduceri APOSTILATE
 • Apostila și Supralegalizare

*Efectuăm traduceri în orice combinație de turcă cu alte limbi.

 

PREȚURI   SERVICII COMPLETE   CUM LUCRĂM   TIPURI DE DOCUMENTE

 

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, mai mult decât o agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri de marketing și PR.

Departamentul de Traduceri Turcă este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Toți traducătorii și interpreții de limba engleză sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Traducerea din limba română în limba engleză sau din engleză în română este efectuată doar de traducători profesioniști. Traducerile sunt ulterior verificate și corectate de către un revizor și redactor. Traducerile specializate și traducerile tehnice necesită obligatoriu experiență și atenție deosebită la termenii tehnici. Astfel, este nevoie uneori de mai mult timp și resurse umane specializate pentru a efectua o traducere. Traducătorii se consultă uneori cu specialiștii din domeniul respectiv pentru a găsi soluții în cazul traducerilor complexe.

Traducerile complexe și specifice care necesită editarea/convertirea fișierelor (text scris de mână, tabele, texte și imagini needitabile, scheme etc) implică munca echipei de graficieni și specialiști IT care pregătește și editează documentele pentru a fi traduse. Imaginile, textele sau documentele într-un format specific sunt convertite în format editabil, acestea sunt traduse de echipa de traducători și ulterior editate și redactate din nou de graficieni.

Textul scris de mână necesită timp pentru descifrare și tehnoredactare, înainte de a fi tradus. Echipa redactorilor și editorilor îl pregătește pentru a fi transmis traducătorilor.

Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri constă în faptul că vă oferim acces la toți interpreții autorizați din România.

Asigurăm mai mulți interpreți specializați, alături de servicii complete de organizare evenimente la orice întâlnire de afaceri, conferință sau birou notarial.

Toți interpreții pentru interpretariat simultan sau consecutiv (limba engleză) au peste 10 ani de experiență.

Cele mai multe solicitări sunt pentru serviciile de interpretariat la biroul notarului, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, ghizi turistici, conferințe, evenimente, seminarii, prezentări, video conferințe. 

Garantăm raportul excelent calitate-preț datorită echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului calității certificat ISO. Tariful și prețul pe pagină al serviciilor de traduceri este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii. Dacă aveți un volum mai mare de traduceri puteți solicita o ofertă specială de preț.* Mulțumită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea.

*Pentru oferte speciale sau promoționale de traduceri, scrieți-ne la adresa de mail contact@academiadetraduceri.ro

Traducător Autorizat vs Google Translate/ Machine Translation

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Plata online
Plata securizata