RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Traduceri Juridice&Business pentru Avocați și Juriști

Home » Traduceri Juridice&Business pentru Avocați și Juriști

Servicii complete Avocaților/Juriștilor

Traduceri Business& Juridice, legalizate și apostilate. 

 • +15 ani de experiență
 • +340 de traducători autorizați
 • Comanzi simplu și rapid
Academia de Traduceri

Academia de Traduceri - Partener Legal Point, Universul Juridic

Universul Juridic

După 15 ani, Academia de Traduceri este și mai aproape de comunitatea juridică din București, prin Lansarea Departamentului Traduceri Juridice, anunțată la evenimentul unde am fost parteneri Universul Juridic: lansarea Revistei Legal Point. nr.2.

Universul Juridic

Mulțumim Universul Juridic pentru Premiul Gala Legal Point!

Universul Juridic
DEPARTAMENT DEDICAT AVOCAȚILOR:
-Traduceri juridice, business, tehnice-

office@academiadetraduceri.ro

București, Universitate,
blv. N. Bălcescu 18

Dana

DANA
Project Manager dedicat Companiilor

Traduceri scrise autorizate, legalizate, apostilate în/din orice limbă

Irina

IRINA
Traducător-interpret,
cu studii juridice și business

Deplasare la biroul dvs sau notar

18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Departament Traduceri dedicat Avocaților/ Juriștilor:


Toate domeniile de activitate:             

Avocatură, Legislație, Business/ Afaceri, Finanțe/ Bănci, Ambasade, ONG-uri, Instituții guvernamentale, Inginerie, Construcții, Energie/Petrol/Gaze, Industria alimentară, Metalurgie, Industria auto, Telecomunicații, Fashion/ Industria textilă, Medicină și farmacie, Asigurări, Turism

Academia de Traduceri reprezintă o echipă de 340 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, cu experiență de peste 15 ani, în aproape toate limbile de circulație internațională.

Efectuăm traduceri autorizate și legalizate din/în engleză, franceză, rusă, italiană, germană, spaniolă, portugheză, ucraineană, catalană, greacă, maghiară, albaneză, bulgară, polonă, olandeză, flamandă, turcă, arabă, ebraică, chineză, cehă, sârbă, slovacă, slovenă, croată,  norvegiană, suedeză, daneză, finlandeză, lituaniană, japoneză, persană/dari și traduceri neautorizate din/în letonă, azeră, bosniacă.

Ce acte traducem?


Traduceri juridice și contracte:
acte și documente notariale emise de Notari Publici, apostile și supralegalizări emise de Camera Notarilor, Ministerul Justiției, Prefectură, Ministerul Afacerilor externe, contracte, raport judiciar, hotărâre judecătorească, brevet și marcă, declarație de repatriere, scrisoare de credit, acord de confidențialitate, depoziție, contract de prestări servicii, leasing, contract de vânzare cumpărare, comodat, consimțământ, procedura de arbitraj, certificat ISO management de calitate etc.

Traduceri acte notariale și consulare:
declarație, împuternicire, procură, contract de vânzare cumpărare, contract de mandat, vize și documente emise de Ambasade, Consulate, acord părinte ieșire copil din țară, contracte de comodat, închiriere, certificat de divorț, de moștenitor, testament, acte de ipotecă, convenții matrimoniale, act constitutiv, hotărârea AGA, declarație de venit, declarație notarială în vederea obținerii cetățeniei române, a pașaportului, buletinului, certificatului de naștere pentru minori, declarații notariale în vederea înființării unei companii/ societăți comerciale, specimen de semnătură etc.

Traduceri pentru companii și instituții:
traduceri tehnice, caiet de sarcini, acte pentru licitații, corespondența de afaceri, contractele angajaților, CV-uri, business plan sau plan de afaceri, act constitutiv, statut, hotărâre judecătorească de înființare, hotărârea generală a asociaților sau acționarilor AGA, declarații, decizii, rezoluții, acorduri de confidențialitate, DGPR, certificate ISO de managementul calității, coduri de conduită, ghid de bună practică, regulamente interne și de ordine interioară ROI, KPI indicatori de performanță angajați, contracte cu partenerii, clienții și furnizorii, certificat de înregistrare la Registrul Comerțului, certificat de înregistrare în Registrul Intracomunitar, certificate de atestare fiscală, certificat constatator, certificat de taxe locale, certificat de rezidență fiscală, bilanțuri contabile etc.

Traduceri Acte personale, de stare civilă, de studii etc.

De 15 ani suntem
alegerea #1 a clienților
 • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
 • 340 de traducători autorizați
 • Plată online
 • Totul într-un singur loc: traducere autorizată, legalizată, apostilată
 • Toate limbile de circulație internațională
 • Livrare oriunde în lume
 • Sediu ultra-central în București
office@academiadetraduceri.ro

Departamente de traduceri

 • Business
 • Juridic
 • Tehnic
 • Medical
De15
ani
Traducem planurile tale în succes!
Ce spun clienții

„Raport excelent calitate-preț. Datorită soft-urilor de ultimă generație folosite de traducătorii specializați de la Academia de Traduceri și a glosarelor de termeni create special pentru noi, am negociat un preț foarte bun, iar volumul de sute de pagini ne este livrat foarte rapid. În pofida termenelor limită foarte restrânse, reușim de fiecare dată să avem cataloagele de prezentare traduse  la începutul târgurilor de turism. Merci Dana!”

Doina Grigoraș, Business Developer TEZ TOUR, București  lider în turismul internațional

Am redus costurile cu 30%  datorită faptului că nu a fost nevoie ca angajații noștri să verifice traducerile tehnice efectuate de Academia de Traduceri, revizia acestora ne-a fost oferită gratuit de aceștia.  Se simte că Angela, Project Managerul cu care țin legătura, e traducător și un expert lingvist profesionist. Ea verifică cu mare atenție traducerile și e atentă la orice detaliu.”

Ionuț Vrâncean, Manager de Calitate, Multinațională în Industria Auto

Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ne deplasăm la sediul traducătorilor, la notar și Camera Notarilor pentru apostile.  


Beneficiem de servicii complete cu livrare  la biroul nostru. E foarte comod si eficient. Business Developer-ul Ozana cu care țin legătura a lucrat în banking și are studii economice, fiind bine familiarizată cu domeniul în care activăm.”

Oana Dobre, Expert Finanțe/ Bănci, Bancă Internațională

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
De ce ne aleg clienții

Apariții în presă

Rapid
Plata securizata