Academia de Traduceri
Contactează-ne
EN | contactează-ne
Sună Mail
Îți răspundem instant la orice întrebare

Soluții companii

Home » Soluții companii

Corporate Account dedicat

Contactează-ți account-ul

De ce ne aleg clienții?

  • Experiență de peste 11 ani
  • Servicii certificate ISO
  • +340 de traducători și revizori autorizați
  • Traduceri în orice limbă
  • Orice domeniu de activitate și orice specializare
  • Echipă dedicată companiei tale
  • Respectăm preferințele de terminologie
  • Test lingvistic gratuit

Ce spun clienții noștri

“Academia de Traduceri a devenit partenerul nostru, întrucât a contribuit la succesul afacerii noastre. Sunt foarte flexibili și disponibili la orice oră pentru a prelua și preda lucrările traduse, în pofida faptului ca lucrăm peste program, iar exigențele noastre sunt foarte mari.”

BLOM, Norvegia
lider european în măsurători terestre, cadastru și inginerie

“Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri este faptul că deadline-urile sunt mereu respectate. Beneficiem întotdeauna de o ofertă specială și livrare la sediul nostru a documentelor traduse.”

IMSAT, România
Echipamente industriale, structuri metalice, instalații electrice

“Încă din anul 2011 Academia de Traduceri este partenerul nostru în ceea ce privește serviciile de traduceri medicale, dând dovadă de promptitudine și seriozitate.”

BIOFARM, România
producător de medicamente

“Academia de Traduceri efectuează traduceri de calitate la cel mai înalt nivelreușind să respecte dead-line-urile noastre stricte, de asemenea apreciem respectarea confidențialității.”

SATEK, Turcia
sisteme electronice pentru construcții și clădiri

“Pentru afacerea noastră profesionalismul este cel mai important factor. Pe parcursul colaborării noastre cu Academia de Traduceri am fost foarte mulțumiți de serviciile acestora. Apreciem în special calitatea traducerilor efectuate și sistemul flexibil de colaborare și plată prin transfer bancar, ceea ce este important pentru orice companie.”

EUROPA GRUP, Lituania
Dezvoltator imobiliar

“Academia de Traduceri ne-a oferit servicii de interpretariat la multe evenimente organizate de noi. Profesionalismul și seriozitatea de care au dat dovada i-au transformat în partenerii noștri de încredere.”

EVENSYS, România
companie specializată în organizarea evenimentelor business

“Calitatea este peste așteptări. După un contract internațional în valoare de 2 mil. de euro, pierdută din cauza unei traduceri greșite de un traducător fără experiență, mi-am dat seama cât de important e să lucrez doar cu cei mai buni traducători care au experiență în domeniul meu de activitate. Irina de la Academia de Traduceri, traducător și Project Manager cu studii juridice, cunoaște foarte bine domeniul juridic și a reușit de fiecare dată să facă față pretențiilor și exigentelor noastre de înaltă calitate.”

Bogdan Oprescu, Manager Proiecte Internaționale
Casa de avocatură, specializată în drept comercial și taxe, Cluj-Napoca

“Raport excelent  calitate- preț. Datorită soft-urilor de ultimă generație folosite de traducătorii specializați de la Academia de Traduceri și a glosarelor de termeni create special pentru noi, am negociat un preț foarte bun, iar volumul de sute de pagini ne este livrat foarte rapid. În pofida termenelor limită foarte restrânse, reușim de fiecare dată să avem cataloagele de prezentare traduse  la începutul târgurilor de turism. Merci Dana!

Doina Grigoraș, Business Developer
TEZ TOUR, București
lider în turismul internațional

”Academia de Traduceri realizează pentru noi traduceri ale documentelor de legislație sanitar-veterinara în termene foarte scurte și de o calitate foarte bună.”

Cornelia Biltiu Daneus, Director
Autoritatea Sanitară Veterinară,
Guvernul României

“Suntem o companie multinațională și lucrăm doar cu cei mai buni furnizori de pe piața locală. Dintre toate companiile cu care am lucrat, Academia de Traduceri s-a dovedit a fi cea mai profesionista. Parteneriatul nostru durează încă din 2008. Certificarea managementului calității ISO implementat la nivelul tuturor proceselor s-a simțit din prima zi în care am început sa lucrăm. Nu credeam că un singur furnizor va putea face față unui volum atât de mare de traduceri. Am fost plăcut surprinsă, de asemenea, că am rezolvat multe alte probleme precum supralegalizarea la Ministerul Justiției, legalizarea unor documente foarte confidențiale, vizarea diplomelor la Ministerul Educației. Mulțumesc Dana!”

Corina Munteanu, Procurement Manager
Oil & Gas Company

“Am redus costurile cu 30%  datorită faptului că nu a fost nevoie ca angajații noștri să verifice traducerile tehnice efectuate de Academia de Traduceri, revizia acestora ne-a fost oferită gratuit de aceștia.


Se simte că Angela, Project Managerul cu care țin legătura, e traducător și un expert lingvist profesionist. Ea verifică cu mare atenție traducerile și e atentă la orice detaliu.”

Ionuț Vrâncean, Manager de Calitate
Multinațională în Industria Auto

“Aveam nevoie de traducerea urgentă în aceeași zi a actelor mele de studii pentru a depune dosarul și pentru a respecta termenul limita foarte restrâns impus de universitate. Daria, din cadrul Academiei de Traduceri, nu doar că mi-a tradus și legalizat actele în doar câteva ore, dar a și expediat dosarul cu un curier rapid internațional.


Astăzi sunt studentă la prestigioasa universitate și datorită profesionalismului de care a dat dovadă întreaga echipă.”

Monica Chirițescu,
Studentă la University of Oxford, Marea Britanie

“Wow client service policy as usual! Thank you Academy of Translations for professional services in Japanese and Chinese. It’s very hard to find good translators for these rare languages. Due to communication by skype andwhatsapp I didn’t feel the geographical distance between us. “

Anna Ceachirova,
Online Marketing Specialist
Enteprenor, Malaysia

“Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ne deplasăm la sediul traducătorilor, la notar și Camera Notarilor pentru apostile.  


Beneficiem de servicii complete cu livrare  la biroul nostru. E foarte comod si eficient. Business Developer-ul Ozana cu care țin legătura a lucrat în banking și are studii economice,

fiind bine familiarizată cu domeniul în care activăm.”

Oana Dobre, Expert Finanțe/ Bănci,
Bancă Internațională

“Am fost plăcut surprins de rapiditatea preluării și finalizării comenzii, dar și de amabilitatea Account Managerilor de la Academia de Traduceri. Am rămas client fidel încă din 2010 tocmai datorită politicii orientate către client și nevoile acestuia.


Chiar daca proiectele mele sunt foarte complexe și necesită atenție deosebită la detalii, de fiecare dată traducerile au fost impecabile, iar eu am fost tratat cu multă răbdare și profesionalism.”

Nicolae Voinea, Arhitect Șef/ Inginer Construcții Civile

“Din cauza complexității proiectelor și a documentelor needitabile, ne-a fost foarte dificil să găsim un furnizor de traduceri la nivelul exigențelor noastre. Doar la Academia de Traduceri am găsit o echipă completă de traducători specializați pe Pharma și graficieni DTP care să convertească toate materialele noastre pentru a fi traduse și ulterior să le editeze într-un catalog. Faptul că printre traducătorii Academiei erau și câțiva medici de profesie s-a simțit imediat în calitatea și specializarea traducerilor.” Mulțumesc Matei, ești un grafician și editor excelent!”

Doru Oprea, Director Relații Internaționale, Societate Pharma& Echipamente Medicale

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Plata online
Plata securizata