Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne
Sună Mail
Îți răspundem instant la orice întrebare

Traduceri germană. Traducători și Interpreți autorizați

Home » Ce facem » Limbi Disponibile » Traduceri germană. Traducători și Interpreți autorizați

DEPARTAMENTUL DE LIMBA GERMANĂ

  • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
  • Revizori/ Editori/ Redactori/ Lingviști de specialitate
  • Graficieni IT și DTP (aranjare în pagină/layout)
  • Manageri de Calitate și Project Manageri

icon-daria

DARIA

  • Traducător și interpret
  • Coordonatorul Departamentului de Limba Germană
  • Experiență din 2003 ca traducător, expert lingvist și project manager
  • Traduceri juridice, economice, tehnice, medicale, website

contactează-ne

 

Traducere germană Traducători și Interpreți autorizați la prețuri accesibile

Limba germană (în germană Deutsche Sprache, uzual Deutsch) aparține grupului vestic al limbilor germanice. Formează împreună cu neerlandeza un continuum dialectal. Limba germană este vorbită ca limbă maternă de majoritatea populației din Germania, Austria, Elveția, Luxemburg și Liechtenstein, în estul Belgiei, precum și în regiunea Schleswigul de Nord (Nordschleswig) din sudul Danemarcei, în regiunea autonomă Tirolul de Sud (Südtirol) din nordul Italiei, în voievodatul Opole al Poloniei și în regiunile Alsacia (Elsaß) și Lorena (Lothringen) din Franța. De asemenea, germana e vorbită ca limbă maternă de 45 mii de persoane în Cehia (mai ales în regiunea istorico-geografică Egerland) și de cca 110 mii de persoane în Ungaria (cu precădere în regiunea istorico-geografică Dunantul, fiind folosită ca limbă oficială locală în orașul Sopron). În România, limba germană este vorbită de circa 60 mii de persoane. (Adaptare după www.wikipedia.com)

 

TRADUCERI SPECIALIZATE

TRADUCERI LEGALIZATE

TRADUCERI AUTORIZATE

TRADUCERI WEBSITE-URI

INTERPRETARIAT

CORECTURĂ/ VERIFICARE

LEGALIZARE

APOSTILARE/ SUPRALEGALIZARE

SERVICII ORGANIZARE EVENIMENTE
(echipamente, sonorizare, săli, cabine)

CURIERAT

SERVICII CONEXE

*Efectuăm traduceri în orice combinație de germană cu alte limbi.

PREȚURI   SERVICII COMPLETE   CUM LUCRĂM   TIPURI DE DOCUMENTE

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, mai mult decât o agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri de marketing și PR.

Departamentul de Traduceri Germană este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Toți traducătorii și interpreții de limba engleză sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Traducerea din limba română în limba engleză sau din engleză în română este efectuată doar de traducători profesioniști. Traducerile sunt ulterior verificate și corectate de către un revizor și redactor. Traducerile specializate și traducerile tehnice necesită obligatoriu experiență și atenție deosebită la termenii tehnici. Astfel, este nevoie uneori de mai mult timp și resurse umane specializate pentru a efectua o traducere. Traducătorii se consultă uneori cu specialiștii din domeniul respectiv pentru a găsi soluții în cazul traducerilor complexe.

Traducerile complexe și specifice care necesită editarea/convertirea fișierelor (text scris de mână, tabele, texte și imagini needitabile, scheme etc) implică munca echipei de graficieni și specialiști IT care pregătește și editează documentele pentru a fi traduse. Imaginile, textele sau documentele într-un format specific sunt convertite în format editabil, acestea sunt traduse de echipa de traducători și ulterior editate și redactate din nou de graficieni.

Textul scris de mână necesită timp pentru descifrare și tehnoredactare, înainte de a fi tradus. Echipa redactorilor și editorilor îl pregătește pentru a fi transmis traducătorilor.

Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri constă în faptul că vă oferim acces la toți interpreții autorizați din România.

Asigurăm mai mulți interpreți specializați, alături de servicii complete de organizare evenimente la orice întâlnire de afaceri, conferință sau birou notarial.

Toți interpreții pentru interpretariat simultan sau consecutiv (limba engleză) au peste 10 ani de experiență.

Cele mai multe solicitări sunt pentru serviciile de interpretariat la biroul notarului, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, ghizi turistici, conferințe, evenimente, seminarii, prezentări, video conferințe. 

Traducător Autorizat vs Google Translate/ Machine Translation

 

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Plata online
Plata securizata