RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Cariere

Home » Cariere

Căutăm permanent oameni talentați, pozitivi, cu idei noi, pasionați de ceea ce fac și orientați către soluții!

Ți-ar plăcea să faci parte din echipa noastră?

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Pentru noi oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile dintre colegi, colaboratori și clienți. Fiecare membru al echipei lucrează cu pasiune și entuziasm, se implică cu idei și inițiativă, abordează activitatea cu profesionalism și etică. Împreună ne dezvoltăm personal și profesional.

Căutăm oameni talentați, pozitivi, cu idei noi, pasionați de ceea ce fac și orientați spre soluții! 

Colaborare cu traducători PFA:

Dacă ești traducător autorizat pe orice limbă și ai experiență min. 3 ani,

Înregistrează-te în baza noastră de date, durează câteva minute.

COMPLETEAZĂ CHESTIONARUL DEDICAT TRADUCĂTORILOR

Extindem permanent baza de date a traducătorilor și interpreților, datorită volumului de lucru în continuă creștere. Vă vom contacta cu prima ocazie, când traducătorii noștri vor fi ocupați cu alte comenzi.

Menționăm că frecvența colaborării cu un traducător depinde de frecvența solicitărilor clienților și cât de disponibili sunt traducătorii cu care lucram deja, iar prioritatea cu care alocăm comenzile traducătorilor depinde de calitatea traducerilor, promptitudinea răspunsurilor, specializare, experiență, combinații lingvistice, tarif.

POSTURI FULL-TIME:

1. Manager Relații Clienți

2.Coordonator Proiecte de Traduceri/ Consilier Relații Clienți

3. Менеджер проектов по переводам

Dacă vrei să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău la cariere@academiadetraduceri.ro, cu subiectul „Angajare și denumirea postului” sau „Colaborare și limbile din/în care traduci”.

 

Pentru a asigura servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri, traducătorii și angajații noștri respectă Ghidul de bune practici  a Academiei de Traduceri.

Locația: București, Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Programul angajaților full-time:Luni-Vineri, 09:00 – 18:00, pauză de masă 13.00-14.00 (nu se lucrează după program sau în weekend).

Beneficii:

Misiunea noastră: să contribuim la succesul clienților noștri

Secretul reușitei noastre constă în pasiunea pentru traduceri. Experiența de 15 ani ne-a ajutat să înțelegem mai bine nevoile clienților și să identificăm rapid soluții eficiente.

Pentru noi contează:

Ai întrebări? Contactează-ne! 

De 15 ani suntem
alegerea #1 a clienților
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traducere autorizată, legalizată, apostilată
  • Toate limbile de circulație internațională
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central în București
18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De15
ani
Traducem planurile tale în succes!
Ce spun clienții
”Foarte multumita de rapiditatea cu care mi-au raspuns la solicitari si m-au ajutat. Recomand tuturor sa foloseasca Academia de Traduceri. Lucreaza si cu oameni din afara tarii, am facut totul pe e-mail si am fost placut impresionata.”

Tina Olaru

“Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ne deplasăm la sediul traducătorilor și la notar pentru legalizare. E foarte comod si eficient.”

Oana Dobre, Expert Finanțe/ Bănci,
Bancă Internațională

“Aveam nevoie de traducerea urgentă în aceeași zi a actelor mele de studii pentru a depune dosarul. Daria, din cadrul Academiei de Traduceri, nu doar că mi-a tradus și legalizat actele în doar câteva ore, dar a și expediat dosarul cu un curier rapid internațional. Astăzi sunt studentă la prestigioasa universitate.”

Monica Chirițescu,
Studentă la University of Oxford, Marea Britanie

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata