Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne
Sună Mail
Îți răspundem instant la orice întrebare

Cariere

Home » Cariere

Manager Resurse Umane

Contactează-ne

 

Pentru noi oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile dintre colegi, colaboratori și clienți. Fiecare membru al echipei lucrează cu pasiune și entuziasm, se implică cu idei și inițiativă, abordează activitatea cu profesionalism și etică. Împreună ne dezvoltăm personal și profesional.

Căutăm permanent oameni talentați, pozitivi, cu idei noi, pasionați de ceea ce fac și orientați către soluții!

 

Colaborare – Traducători și Interpreți (toate limbile)

Completează chestionarul

Toți traducătorii și interpreții care își doresc o colaborare cu Academia de Traduceri sunt rugați să completeze chestionarul.

Ca urmare a volumului foarte mare de lucru, ne extindem permanent baza de date a traducătorilor și interpreților. Pentru a asigura servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri, lucrăm cu traducători și interpreți care respectă Standardul European în Traduceri ISO 17100:2015.

 

Posturi full-time in-house/home-based

Dacă vrei să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău la cariere@academiadetraduceri.ro, cu subiectul „Angajare și denumirea postului” sau „Colaborare și limbile din/în care traduci”.

 

Criterii de selecție pentru colaboratori:

  • Pasiunea pentru traduceri și interes pentru dezvoltarea profesională continuă
  • Profesia de bază: traducător și/sau interpret
  • Experiență în domeniu de minimum 3 ani

Misiunea Academiei de Traduceri este de a contribui la succesul clienților săi. Astfel, secretul reușitei noastre constă în pasiunea pentru traduceri și în orientarea către soluții. Învățăm zilnic din succesul și domeniul de activitate al clienților noștri, fiecare traducător fiind specializat într-un anumit domeniu.

 

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Plata online
Plata securizata