EN Contactează-ne!
Sună Mail

Cariere

Home » Cariere

Căutăm permanent oameni talentați, pozitivi, cu idei noi, pasionați de ceea ce fac și orientați către soluții!

Ce spun clienții

Pentru noi oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile dintre colegi, colaboratori și clienți. Fiecare membru al echipei lucrează cu pasiune și entuziasm, se implică cu idei și inițiativă, abordează activitatea cu profesionalism și etică. Împreună ne dezvoltăm personal și profesional.

Colaborare – Traducători și Interpreți (toate limbile)

Completează chestionarul

Toți traducătorii și interpreții care își doresc o colaborare cu Academia de Traduceri sunt rugați să completeze chestionarul. Ca urmare a volumului foarte mare de lucru, ne extindem permanent baza de date a traducătorilor și interpreților. Pentru a asigura servicii de cea mai bună calitate pentru clienții noștri, lucrăm cu traducători și interpreți care respectă Standardul European în Traduceri ISO 17100:2015.

Posturi full-time in-house/home-based

Dacă vrei să te alături echipei noastre, trimite-ne CV-ul tău la cariere@academiadetraduceri.ro, cu subiectul „Angajare și denumirea postului” sau „Colaborare și limbile din/în care traduci”.

 

Criterii de selecție pentru colaboratori:

Misiunea Academiei de Traduceri este de a contribui la succesul clienților săi. Astfel, secretul reușitei noastre constă în pasiunea pentru traduceri și în orientarea către soluții. Învățăm zilnic din succesul și domeniul de activitate al clienților noștri, fiecare traducător fiind specializat într-un anumit domeniu.

 

De ce ne aleg
clienții:
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • Experiență din 2005
  • 340 de traducători specializați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traduceri în orice limbă, orice document, orice specializare
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central
Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De12
ani
Traducem planurile tale în succes!

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de peste 300 de traducători și revizori specializați.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata
Plata online