Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne
Sună Mail
Îți răspundem instant la orice întrebare

Traduceri ebraică. Traducători și Interpreți autorizați

Home » Ce facem » Limbi Disponibile » Traduceri ebraică. Traducători și Interpreți autorizați

DEPARTAMENTUL DE LIMBA EBRAICĂ

  • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
  • Revizori/ Editori/ Redactori/ Lingviști de specialitate
  • Graficieni IT și DTP (aranjare în pagină/layout)
  • Manageri de Calitate și Project Manageri

icon-dariaDARIA

  • Traducător și interpret
  • Coordonatorul Departamentului de Limba Ebraică
  • Experiență din 2003 ca traducător, expert lingvist și Project Manager
  • Traduceri juridice, economice, tehnice, medicale, website

contactează-ne

 

Traducere Ebraică. Traducători și Interpreți autorizați la prețuri accesibile

Limba Ebraica (Ivrit) (עברית) este o limbă semitică – parte din familia de limbi afro-asiatice (hamito-semitice) – vorbită de peste șapte milioane de oameni în Israel și folosită ca limbă rituală și de studii religioase în comunitățile evreiești din lume. În Israel este una din cele două limbi de stat: ebraica, majoritară și araba, minoritară. Limba ebraică este considerată „limba sfântă”, atât a religiei iudaice, cât și a creștinismului, ca limbă a Vechiului Testament. În epoca modernă, începând cu secolul al XIX-lea limba ebraică este supranumită „ebraica contemporană”, „ebraica israeliană”, „noua ebraică” („ivrit hadashá”). (Sursa: www.wikipedia.com)

 

*Efectuăm traduceri în orice combinație de ebraică cu alte limbi.

 

PREȚURI   SERVICII COMPLETE   CUM LUCRĂM   TIPURI DE DOCUMENTE

 

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, mai mult decât o agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă, dar și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri de marketing și PR.

Departamentul de Traduceri Ebraică este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Toți traducătorii și interpreții de limba ebraică sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Traducerea din limba română în limba ebraică sau din ebraică în română este efectuată doar de traducători profesioniști. Traducerile sunt ulterior verificate și corectate de către un revizor și redactor. Traducerile specializate și traducerile tehnice necesită obligatoriu experiență și atenție deosebită la termenii tehnici. Aceștia uneori nu se găsesc în nici un dicționar de limbă ebraică online sau în format fizic. Astfel este nevoie uneori de mai mult timp și resurse umane de specializate pentru efectuarea unei traduceri. Traducătorii se consultă uneori cu specialiștii din domeniul respectiv pentru a găsi soluții în cazul traducerilor complexe.

Traducerile complexe care necesită editarea/convertirea fișierelor (text scris de mână, tabele, texte și imagini needitabile, scheme etc) implică munca echipei de graficieni și specialiști IT care pregătește și editează documentele pentru a fi traduse. Imaginile, textele sau documentele într-un format specific sunt convertite în format editabil, acestea sunt traduse de echipa de traducători și ulterior editate și redactate din nou de graficieni.

Textul scris de mână necesită timp pentru descifrare și tehnoredactare acestuia, înainte de a fi tradus. Echipa redactorilor și editorilor îl pregătește pentru a fi transmis traducătorilor.

Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri constă în faptul că vă oferim acces la toți interpreții autorizați din România.

Asigurăm mai mulți interpreți specializați, alături de servicii complete de organizare evenimente la orice întâlnire de afaceri, conferință sau birou notarial.

Toți interpreții pentru interpretariat simultan sau consecutiv (limba ebraică) au peste 10 ani de experiență.

Cele mai multe solicitări sunt pentru serviciile de interpretariat la biroul notarului, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, ghizi turistici, conferințe, evenimente, seminarii, prezentări, video conferințe.

Preluăm comenzi din orice localitate a României și orice țară din lume. Asigurăm livrarea rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional.

Chiar dacă biroul nostru se află în București, avem foarte multe solicitări din toate localitățile României precum Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgul Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântul Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Miercurea Ciuc, Mangalia, Râmnicu Sărat și din toate țările lumii.

În București preluăm și livrăm traducerile, legalizările și apostilele în biroul nostru de la Universitate, lângă Hotel Intercontinental, dar asigurăm și livrarea prin curier în orice zonă din oraș: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Ne aflăm în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, sc. B, în blocul Sala Dalles, lângă librărie, în apropiere de Hotel Intercontinental și stația de metrou Universitate – Batiștei, nu departe de principalele străzi și piețe: Piața Amzei, Piața C. A. Rosetti, Bulevardul Dorobanți, Piața Dorobanți, Piața Lahovari, Calea Victoriei, Piața Victoriei, Bulevardul Unirii, Splaiul Unirii, Piața Națiunilor Unite, strada Smârdan, strada Edgar Quinet, strada Academiei.

Notarii și birourile notariale cu care lucrăm se află în toate cartierele din București: 13 Septembrie, Apărătorii Patriei, 16 Februarie, 1 Mai, Andronache, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Brâncuși, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Grozăvești, Iancului, Ion Creangă, Măgurele, Mihai Bravu, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei, Vitan, Piața Alba-Iulia, Piața Gara Basarab, Piața Aviatorilor, Piața Charles de Gaulle, Piața Chibrit, Piața Constituției, Piața Cotroceni, Piața Eroii Revoluției, Piața Gării de Nord, Piața Hurmuzachi (Piața Muncii), Piața Iancului, Piața Lahovari, Piața Libertății, Piața Matache, Piața Mihail Kogălniceanu, Piața Națiunilor Unite, Piața Norilor, Piața Operei, Piața Palatului, Piața Presei Libere, Piața Regina Maria, Piața Revoluției, Piața Sf. Anton, Piața Sfântul Gheorghe, Piața Sudului, Piața Teatrului Național, Piața Titan, Șoseaua Kiseleff, Bulevardul Regele Carol I, Piața Zlătari.

Departamentul de Apostilare, Supralegalizare, Legalizare

Pentru a afla mai multe detalii despre costurile de legalizare sau unde se pot apostila sau supralegaliza actele sau documentele contactați-ne telefonic sau pe e-mail. Locația noastră ultracentrală din București în apropiere de birourile notariale, Camera Notarilor, Prefectură, Ministerul Educației, ambasade, facilitează rapiditatea legalizării, apostilării și supralegalizării documentelor.

Garantăm raportul excelent calitate-preț datorită echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului calității certificat ISO. Tariful și prețul pe pagină al serviciilor de traduceri este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii. Accesați pagina Prețuri. Dacă aveți un volum mai mare de traduceri puteți solicita o ofertă specială de preț. Pentru tarife și prețuri foarte mici puteți apela la birourile de traduceri de cartier, care au 1 sau 2 angajați și oferă servicii ieftine, dar limitate la doar câteva combinații lingvistice. Datorită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea. Pentru oferte speciale sau promoționale de traduceri scrieți-ne la adresa de e-mail afișată pe pagina Contact.

 

Traducător Autorizat vs Google Translate/ Machine Translation

 

Ebraica este o limbă semitică și aparține grupului semitic al familiei limbilor afro-asiatice (hamito-semitice). Etapele limbii ebraice vechi repetă dezvoltarea limbii scrise și coincide cu apariția textelor clasice. În epoca modernă, începând cu secolul al XIX-lea limba ebraică este supranumită „ebraica contemporană”, „ebraica israeliană”, „noua ebraică” („ivrit hadashá”). Ebraica contemporană a păstrat multe caracteristici ale graiului sefard, dar s-a îmbogățit considerabil cu numeroase neologisme (mai ales din domeniul tehnicii, științei și administrației) și cu împrumuturi de cuvinte și expresii din limbile europene (mai ales din engleză, rusă, germană, idiș) și din cea arabă. Și din limba română au pătruns câteva cuvinte, de notat în special «hora», intrată în ebraica modernă de la finele secolului al XIX-lea, împreună cu dansul respectiv, adoptat ca principal dans popular israelian. Limba și argoul israeliene folosesc și ele astăzi un număr de cuvinte împrumutate din limbile diasporei – ca idiș, ladino, rusă, polonă, arabă, inclusiv saluturi (ahlan), cuvinte apreciative ca „sababa” sau „ahla” (excelent), cât și înjurături. (Adaptare după www.wikipedia.com)

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Plata online
Plata securizata