Academia de Traduceri vă oferă toate serviciile de care aveți nevoie într-un singur loc!
Procedura de autentificare a documentelor oficiale care urmează să fie folosite în țări care nu sunt semnatare ale Convenției de la Haga este cunoscută sub denumirea de supralegalizare.
În comparație cu procedura de aplicare a apostilei, supralegalizarea implică formalități mult mai complexe (un număr mai mare de vize și certificări din partea instituțiilor române implicate), iar în final documentele sunt vizate de Ambasadă și au viza consulară a țării în cauză.
Procedura de Supralegalizare a actelor oficiale românești presupune, după caz, vizarea la Ministerul Afacerilor Externe, la Camera Notarilor Publici, la Ministerul de Justiție, dar și la Ministerul Educației, la Registrul Comerțului și nu în ultimul rând la Ambasadele și Consulatele din România ale țărilor în care urmează a fi folosite documentele.
Academia de Traduceri vă oferă consiliere gratuită și vă poate asista contra cost în obținerea formalităților complete necesare supralegalizării. Oferim servicii complete și ultra-rapide.
București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles
București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles
Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.