RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Traducem succesul

Home » Proiecte » Traducem succesul

Misiunea Academiei de Traduceri este de a contribui la succesul clienților săi!

Dincolo de obiectivele noastre profesionale, punem un accent deosebit pe dezvoltarea personală.

10623328_609582889162953_2305519173177230277_o

 

Proiectul de dezvoltare personală TRADUCEM SUCCESUL

Prin acest proiect dorim să creăm o comunitate de oameni pozitivi care își cunosc foarte bine scopul în viață și sunt fericiți prin prisma relațiilor interumane, a ceea ce fac și a stilului de viață. 

Inițial proiectul va consta în selectarea mai multor informații și distribuirea lor prin Facebook, LinkedIn sau email persoanelor interesate, în funcție de domeniile de interes (de exemplu: atingerea obiectivelor, dezvoltarea profesională, dezvoltarea personală, citate/filme/cărți motivaționale, recomandări de cursuri și seminarii, sănătate, familie, relații interumane etc.).

Proiectul este dedicat echipei noastre și tuturor persoanelor cu care lucrăm. Acest proiect s-a născut din pasiunea noastră pentru dezvoltarea personală, întrucât echipa noastră este formată exclusiv din oameni pozitivi, pasionați de ceea ce fac.

Dacă ești interesat să vii cu idei, să primești informații sau să contribui la acest proiect, te invităm pe pagina noastră de Facebook https://www.facebook.com/academiadetraduceri. De asemenea, te rugăm să răspunzi la întrebarea: Ce înseamnă succesul pentru tine? Dorim să învățăm din experiența și cunoștințele tale. (Trimite-ne răspunsul tău la adresa de mail cariere@academiadetraduceri.ro)

Plata securizata