RU
ContactSună BirouBirou
Suntem online
Home » Departament Traduceri Acte Auto

Departament Traduceri Acte Auto

Servicii complete de traduceri. Toate limbile autorizate. Orice document.
Trimite-ne solicitarea ta și află rapid cât costă!
Experiență din 2005
Comanzi simplu și rapid
340 de traducători autorizați
Plată online
Doriți să înmatriculați mașina cumpărată în străinătate?

Doriți să înmatriculați mașina cumpărată în străinătate?

Academia de Traduceri vă pune la dispoziție Departamentul de Traduceri Acte Auto.  Reprezentăm o echipă de peste 340 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, cu experiență de peste 15 ani, în toate limbile de circulație internațională.

Efectuăm traduceri autorizate din/în engleză, franceză, rusă, italiană, germană, spaniolă, portugheză, ucraineană, catalană, greacă, maghiară, albaneză, bulgară, polonă, olandeză, flamandă, turcă, arabă, ebraică, chineză, cehă, slovacă, sârbă, croată, norvegiană, suedeză, daneză, finlandeză, lituaniană, japoneză, persană/dari și traduceri neautorizate din/în letonă, azeră.

Pentru actele auto, este important să aflați ce fel de traducere vi se solicită – autorizată sau legalizată. De obicei se solicită prezentarea unei traduceri autorizate.

Servicii incluse în prețul traducerii autorizate:

  • Pregătirea actelor și autorizarea traducerilor (printare și aplicarea încheierii de certificare a exactității traducerii și aplicarea ștampilei traducătorului)
  • Consiliere gratuită

În cât timp este gata?

Traducerea autorizată a unui act auto tipizat este gata într-o zi lucrătoare, din momentul primirii dovezii de efectuare a plății.

Putem să vă ajutăm cu traducerea autorizată a unui act auto tipizat și în regim urgent, în circa 1-2 ore din momentul primirii dovezii de efectuare a plății.

Legalizarea semnăturii traducătorului de către notar poate fi gata în aceeași zi (care poate dura 1-2 ore) sau a doua zi, în funcție de programul și disponibilitatea notarilor și timpul necesar deplasării curierului nostru la / de la notar, verificarea și autorizarea traducerii, pregătirea acesteia pentru legalizare și legalizarea traducerii la notariat.

Cum comand? Simplu și Rapid!

  • Ne trimiteți documentul sau poza pe e-mail, împreună cu toate detaliile, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când poate fi gata.
  • Modalități de plată: 1. Online cu cardul direct pe site-ul nostru sau prin transfer bancar prin e-banking / OP; 2. La biroul nostru – în numerar sau cu cardul.

Ce acte auto traducem?

Documentele pentru înmatricularea vehiculului, brevet, cartea vehiculului, talon vehicul, brief / brif vehicul, declarație de cesiune, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco, factură achiziție vehicul sau contract de vânzare cumpărare vehicul, împuternicire / procură / delegație / contract de închiriere sau comodat în vederea ieșirii din țară cu mașina, procură vehicul achiziționat în leasing, procură vehicul care este proprietatea firmei sau procură vehicul care nu este proprietate personală pentru Turcia, Bulgaria, Grecia etc.

Traducem acte auto din Germania, Austria, Italia, Spania, Franța, Belgia, Polonia, Slovacia, Cehia, Grecia, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda etc.  

Pentru înmatricularea unei mașini, achiziționată dintr-o altă țară, de regulă vi se solicită traducerea autorizată a următoarelor acte auto: factura de achiziție sau contractul de vânzare-cumpărare vehicul, certificat de înmatriculare / brief și talonul vehiculului.

18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Trimite solicitarea și află rapid cât costă

+4 074919 4313

office@academiadetraduceri.ro

București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Trimite solicitarea și află rapid cât costă

+4 074919 4313

office@academiadetraduceri.ro

București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Documentele necesare pentru înmatricularea unui vehicul cumpărat din UE care a mai fost înmatriculat sau care nu a mai fost înmatriculat, precum și pentru acele mașini cumpărate din afara UE sau din România, Direcția Regim Permise de Conducere și înmatriculare a vehiculelor solicită următoarele documente (în funcție de situațiile menționate mai sus):

– cererea solicitantului
– fișa de înmatriculare
– dovada plății contravalorii certificatului de înmatriculare
– actul de identitate
– procură specială în cazul în care documentele se depun de o altă persoană decât proprietarul mașinii
– copia contractului de asigurare de răspundere civilă auto obligatorie
– documentul care atestă dreptul de proprietate
– cartea de identitate a vehiculului, în original şi copie
– certificatul de autenticitate al vehiculului eliberat de Registrul Auto Român, cu excepţia autovehiculelor destinate competiţiilor sportive şi a vehiculelor istorice
– documentele de înmatriculare eliberate de autorităţile străine, în original, precum şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare
– dovada efectuării inspecţiei tehnice periodice, în termenul de valabilitate a acesteia
– dovada plăţii contravalorii plăcuţelor cu numărul de înmatriculare – vezi tarife.

Informațiile exacte despre documentele necesare în funcție de situațiile prezentate mai sus se găsesc pe acest link:
https://drpciv.ro/documente-necesare.html?categorie=inmatriculari

Sediul nostru este în Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles, scara B, etaj 1, apt 7, interfon 7, București, sector 1, dar preluăm comenzi din toate sectoarele din București (sector 1, sector 2, sector, 3, sector 4, sector 5, sector 6), inclusiv din alte localități ale României: Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța, Sibiu, Bacău, Oradea, Galați, Brăila etc.

Ce spun clienții

“Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ne deplasăm la sediul traducătorilor și la notar pentru legalizare. E foarte comod si eficient.”

”Foarte multumita de rapiditatea cu care mi-au raspuns la solicitari si m-au ajutat. Recomand tuturor sa foloseasca Academia de Traduceri. Lucreaza si cu oameni din afara tarii, am facut totul pe e-mail si am fost placut impresionata.”

“Aveam nevoie de traducerea urgentă în aceeași zi a actelor mele de studii pentru a depune dosarul. Daria, din cadrul Academiei de Traduceri, nu doar că mi-a tradus și legalizat actele în doar câteva ore, dar a și expediat dosarul cu un curier rapid internațional. Astăzi sunt studentă la prestigioasa universitate.”

De ce ne aleg clienții

Managementul calității serviciilor: ISO 9001

Calitatea traducerilor. Standardul European în traduceri ISO 15038

Autorizați de Ministerul Justiției

Securitatea fizică a actelor. Confidențialitate. DGPR

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.