RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Departament Traduceri Acte Auto

Home » Departament Traduceri Acte Auto

Trimite-ne solicitarea ta
și află rapid cât costă!

Vreau ofertă

Servicii complete de traduceri

Toate limbile autorizate. Orice document. 

  • Experiență din 2005
  • Comanzi simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați

Doriți să înmatriculați mașina cumpărată în străinătate?

Academia de Traduceri vă pune la dispoziție Departamentul de Traduceri Acte Auto

Reprezentăm o echipă de 340 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, cu experiență de peste 15 ani, în toate limbile de circulație internațională.

Efectuăm traduceri autorizate din/în engleză, franceză, rusă, italiană, germană, spaniolă, portugheză, ucraineană, catalană, greacă, maghiară, albaneză, bulgară, polonă, olandeză, flamandă, turcă, arabă, ebraică, chineză, cehă, slovacă, sârbă, croată, norvegiană, suedeză, daneză, finlandeză, lituaniană, japoneză, persană/dari și traduceri neautorizate din/în letonă, azeră.

Pentru actele auto, este important să aflați ce fel de traducere vi se solicită – autorizată sau legalizată. De obicei se solicită prezentarea unei traduceri autorizate.

Servicii incluse în prețul traducerii autorizate:

În cât timp este gata?

Traducerea autorizată a unui act auto tipizat este gata într-o zi lucrătoare, din momentul primirii dovezii de efectuare a plății.

Putem să vă ajutăm cu traducerea autorizată a unui act auto tipizat și în regim urgent, în circa 1-2 ore din momentul primirii dovezii de efectuare a plății.

Legalizarea semnăturii traducătorului de către notar poate fi gata în aceeași zi (care poate dura 1-2 ore) sau a doua zi, în funcție de programul și disponibilitatea notarilor și timpul necesar deplasării curierului nostru la / de la notar, verificarea și autorizarea traducerii, pregătirea acesteia pentru legalizare și legalizarea traducerii la notariat.

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul sau poza pe e-mail, împreună cu toate detaliile, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când poate fi gata. Modalități de plată: 1. Online cu cardul direct pe site-ul nostru sau prin transfer bancar prin e-banking / OP; 2. La biroul nostru – în numerar sau cu cardul.

Ce acte auto traducem?

Documentele pentru înmatricularea vehiculului, brevet, cartea vehiculului, talon vehicul, brief / brif vehicul, declarație de cesiune, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco, factură achiziție vehicul sau contract de vânzare cumpărare vehicul, împuternicire / procură / delegație / contract de închiriere sau comodat în vederea ieșirii din țară cu mașina, procură vehicul achiziționat în leasing, procură vehicul care este proprietatea firmei sau procură vehicul care nu este proprietate personală pentru Turcia, Bulgaria, Grecia etc.

Traducem acte auto din Germania, Austria, Italia, Spania, Franța, Belgia, Polonia, Slovacia, Cehia, Grecia, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Danemarca, Norvegia, Finlanda etc.  

Pentru înmatricularea unei mașini, achiziționată dintr-o altă țară, de regulă vi se solicită traducerea autorizată a următoarelor acte auto: factura de achiziție sau contractul de vânzare-cumpărare vehicul, certificat de înmatriculare / brief și talonul vehiculului.

Documentele necesare pentru înmatricularea unui vehicul cumpărat din UE care a mai fost înmatriculat sau care nu a mai fost înmatriculat, precum și pentru acele mașini cumpărate din afara UE sau din România, Direcția Regim Permise de Conducere și înmatriculare a vehiculelor solicită următoarele documente (în funcție de situațiile menționate mai sus):

– cererea solicitantului
– fișa de înmatriculare
– dovada plății contravalorii certificatului de înmatriculare
– actul de identitate
– procură specială în cazul în care documentele se depun de o altă persoană decât proprietarul mașinii
– copia contractului de asigurare de răspundere civilă auto obligatorie
– documentul care atestă dreptul de proprietate
– cartea de identitate a vehiculului, în original şi copie
– certificatul de autenticitate al vehiculului eliberat de Registrul Auto Român, cu excepţia autovehiculelor destinate competiţiilor sportive şi a vehiculelor istorice
– documentele de înmatriculare eliberate de autorităţile străine, în original, precum şi plăcuţele cu numărul de înmatriculare
– dovada efectuării inspecţiei tehnice periodice, în termenul de valabilitate a acesteia
– dovada plăţii contravalorii plăcuţelor cu numărul de înmatriculare – vezi tarife.

Informațiile exacte despre documentele necesare în funcție de situațiile prezentate mai sus se găsesc pe acest link:
https://drpciv.ro/documente-necesare.html?categorie=inmatriculari

Sediul nostru este în Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles, scara B, etaj 1, apt 7, interfon 7, București, sector 1, dar preluăm comenzi din toate sectoarele din București (sector 1, sector 2, sector, 3, sector 4, sector 5, sector 6), inclusiv din alte localități ale României: Brașov, Iași, Cluj, Timișoara, Constanța, Sibiu, Bacău, Oradea, Galați, Brăila etc.

Ai întrebări? Contactează-ne! 

Ce spun clienții
De 15 ani suntem
alegerea #1 a clienților
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traducere autorizată, legalizată, apostilată
  • Toate limbile de circulație internațională
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central în București
18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De15
ani
Traducem planurile tale în succes!

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata