RU
ContactSună BirouBirou
Home » Ce facem » Limbi străine disponibile – Traduceri și Interpretariat » Traduceri azeră. Traducător pe limba azeră

Traduceri azeră. Traducător pe limba azeră

Servicii complete de traduceri. Toate limbile autorizate. Orice document.
Trimite-ne solicitarea ta și află rapid cât costă!
Experiență din 2005
Comanzi simplu și rapid
340 de traducători autorizați
Plată online
Departamentul Traduceri Azeră

Departamentul Traduceri Azeră

Efectuăm traduceri scrise, neautorizate din/în azeră, întrucât în România nu există traducător pe azeră, autorizat de Ministerul Justiției.

Astfel, în România,  pentru limba azeră nu se pot face traduceri autorizate sau legalizate. Puteți legaliza o traducere din azeră în engleză în Azerbaidjan sau altă țară, iar noi vom efectua o traducere legalizată din engleză în română a acestui document (a traducerii legalizate).

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul prin e-mail, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când este gata.  Vom începe traducerea în momentul plății avansului.

Modalități de plată: 1. Online cu cardul sau e-banking/OP; 2. La biroul nostru- în numerar sau cu  POS.

Сele mai solicitate traduceri pe limba azeră sunt:

certificat de naștere, certificat de căsătorie, diplomă de studii etc.

Trimite solicitarea și află rapid cât costă

+4 074919 4313

office@academiadetraduceri.ro

București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Trimite solicitarea și află rapid cât costă

+4 074919 4313

office@academiadetraduceri.ro

București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Limba azeră

Limba azeră sau limba azerbaidjană/azerbaijană/azerbaigeană/azerbaidgeană (Azərbaycan dili) face parte din limbile turcice și este limba oficială a Republicii Azerbaidjan. Limba azeră este vorbită în Azerbaidjan, Iran, Irak, Georgia, Federația Rusă. Această limbă, vorbită de circa 45-50 milioane de oameni, este numită uneori limba azerbaidjaneză sau limba azeri-turcă. Azerbaidjaneza este o denumire geopolitică, iar azeri-turca este o denumire etnolingvistică a limbii azere. Azerii din Iran folosesc alfabetul arab, vestigiu al vechii ocupații arabe. (Adaptare după www.wikipedia.org).

Azerbaidjan (în azeră Azərbaycan), oficial Republica Azerbaidjan (în azeră Azərbaycan Respublikası), este cea mai mare țară din Caucaz, situată între Asia și Europa. Cuvântul „Azerbaidjan” înseamnă „Țara Focurilor” în limba veche. Vecinii Azerbaidjanului sunt Rusia la nord, Iranul la sud, Georgia, Armenia și Turcia la vest. La est este Marea Caspică. Pe litoralul Mării Caspice se află capitala Baku. Poporul azer face parte din familia națiunilor turcice. Majoritatea populației este de religie musulmană. Azerbaidjanul, o națiune în care majoritatea populației este formată din musulmani, este o republică laică și unitară. Azerbaidjan a fost prima încercare reușită de a stabili o republică democratică și seculară în lumea musulmană. Azerbaidjanul este unul dintre membrii fondatori ai GUAM, precum și ai Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice, iar în septembrie 1993 a aderat la Comunitatea Statelor Independente. (Sursa: www.wikipedia.com)

Бюро переводов   «Academia de Traduceri» в г. БухарестеРумыния предоставляет услуги письменных переводов с азербайджанского языка на румынский или английский и наоборот. У нас работает  русскоговорящий юрист-переводчик, который проконсультирует вас бесплатно в связи с нашими услугами. Детали читайте здесь.

Ce spun clienții

“Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ne deplasăm la sediul traducătorilor și la notar pentru legalizare. E foarte comod si eficient.”

”Foarte multumita de rapiditatea cu care mi-au raspuns la solicitari si m-au ajutat. Recomand tuturor sa foloseasca Academia de Traduceri. Lucreaza si cu oameni din afara tarii, am facut totul pe e-mail si am fost placut impresionata.”

“Aveam nevoie de traducerea urgentă în aceeași zi a actelor mele de studii pentru a depune dosarul. Daria, din cadrul Academiei de Traduceri, nu doar că mi-a tradus și legalizat actele în doar câteva ore, dar a și expediat dosarul cu un curier rapid internațional. Astăzi sunt studentă la prestigioasa universitate.”

De ce ne aleg clienții

Managementul calității serviciilor: ISO 9001

Calitatea traducerilor. Standardul European în traduceri ISO 15038

Autorizați de Ministerul Justiției

Securitatea fizică a actelor. Confidențialitate. DGPR

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.