RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Traduceri azeră. Traducător pe limba azeră

Home » Ce facem » Limbi străine disponibile – Traduceri și Interpretariat » Traduceri azeră. Traducător pe limba azeră

Trimite-ne solicitarea ta
și află rapid cât costă!

Vreau ofertă

Servicii complete de traduceri

  • Experiență din 2005
  • Comanzi simplu și rapid
  • Peste 186000 de clienți mulțumiți

Ai nevoie de un  Traducător pe limba Azeră?

 

Departamentul Traduceri Azeră:

Efectuăm traduceri scrise, neautorizate din/în azeră, întrucât în România nu există traducător pe azeră, autorizat de Ministerul Justiției.

Astfel, în România,  pentru limba azeră nu se pot face traduceri autorizate sau legalizate. Puteți legaliza o traducere din azeră în engleză în Azerbaidjan sau altă țară, iar noi vom efectua o traducere legalizată din engleză în română a acestui document (a traducerii legalizate).

Vă putem ajuta cu traduceri scrise autorizate, legalizate, apostilate sau interpretariat în limba rusă, turcă, engleză sau în toate celelalte limbi autorizate de Ministerul Justiției din Romania, precum și cu apostilarea/supralegalizarea/vizarea documentelor. 

Academia de Traduceri reprezintă o echipă de 340 de traducători, cu experiență de peste 15 ani, în toate limbile de circulație internațională.

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul prin e-mail, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când este gata.  Vom începe traducerea în momentul plății avansului.

Modalități de plată: 1. Online cu cardul sau e-banking/OP; 2. La biroul nostru- în numerar sau cu  POS.

Сele mai solicitate traduceri pe limba azeră sunt:

certificat de naștere, certificat de căsătorie, diplomă de studii etc.

Limba azeră sau limba azerbaidjană/azerbaijană/azerbaigeană/azerbaidgeană (Azərbaycan dili) face parte din limbile turcice și este limba oficială a Republicii Azerbaidjan. Limba azeră este vorbită în Azerbaidjan, Iran, Irak, Georgia, Federația Rusă. Această limbă, vorbită de circa 45-50 milioane de oameni, este numită uneori limba azerbaidjaneză sau limba azeri-turcă. Azerbaidjaneza este o denumire geopolitică, iar azeri-turca este o denumire etnolingvistică a limbii azere. Azerii din Iran folosesc alfabetul arab, vestigiu al vechii ocupații arabe. (Adaptare după www.wikipedia.org).

Azerbaidjan (în azeră Azərbaycan), oficial Republica Azerbaidjan (în azeră Azərbaycan Respublikası), este cea mai mare țară din Caucaz, situată între Asia și Europa. Cuvântul „Azerbaidjan” înseamnă „Țara Focurilor” în limba veche. Vecinii Azerbaidjanului sunt Rusia la nord, Iranul la sud, Georgia, Armenia și Turcia la vest. La est este Marea Caspică. Pe litoralul Mării Caspice se află capitala Baku. Poporul azer face parte din familia națiunilor turcice. Majoritatea populației este de religie musulmană. Azerbaidjanul, o națiune în care majoritatea populației este formată din musulmani, este o republică laică și unitară. Azerbaidjan a fost prima încercare reușită de a stabili o republică democratică și seculară în lumea musulmană. Azerbaidjanul este unul dintre membrii fondatori ai GUAM, precum și ai Organizației pentru Interzicerea Armelor Chimice, iar în septembrie 1993 a aderat la Comunitatea Statelor Independente. (Sursa: www.wikipedia.com)

Бюро переводов   «Academia de Traduceri» в г. Бухаресте, Румыния предоставляет услуги письменных переводов с азербайджанского языка на румынский или английский и наоборот. У нас работает  русскоговорящий юрист-переводчик, который проконсультирует вас бесплатно в связи с нашими услугами. Детали читайте здесь.

 

De 15 ani suntem
alegerea #1 a clienților
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traducere autorizată, legalizată, apostilată
  • Toate limbile de circulație internațională
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central în București
18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De15
ani
Traducem planurile tale în succes!
De ce ne aleg clienții
Ce spun clienții

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata