EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Traduceri bosniacă. Traducător pe bosniacă în București și Ilfov

Home » Ce facem » Limbi străine disponibile – Traduceri și Interpretariat » Traduceri bosniacă. Traducător pe bosniacă în București și Ilfov

Trimite-ne solicitarea ta
și află rapid cât costă!

Vreau ofertă

Servicii complete de traduceri

  • Experiență din 2005
  • Comanzi simplu și rapid
  • Peste 186000 de clienți mulțumiți

Ai nevoie de un  Traducător pe limba Bosniacă în București sau Ilfov?

 

Departamentul Traduceri Bosniacă:

Efectuăm traduceri scrise, neautorizate din/în bosniacă, întrucât în România nu există traducător pe bosniacă, autorizat de Ministerul Justiției.

Astfel, în România,  pentru limba bosniacă nu se pot face traduceri autorizate sau legalizate. Puteți legaliza o traducere din bosniacă în engleză în Bosnia, iar noi vom efectua o traducere legalizată din engleză în română a acestui document (a traducerii legalizate în Bosnia).

Vă putem ajuta cu traduceri scrise autorizate, leaglizate, apostilate sau interpretariat în toate celelalte limbi autorizate de Ministerul Justiției din Romania, precum și cu apostilarea/supralegalizarea/vizarea documentelor. 

Academia de Traduceri reprezintă o echipă de 340 de traducători, cu experiență de peste 15 ani, în toate limbile de circulație internațională.

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul prin e-mail, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când este gata. Vom începe traducerea în momentul plății avansului.

Modalități de plată: 1. Online cu cardul sau e-banking/OP; 2. La biroul nostru- în numerar sau cu  POS.

Vezi aici ce acte traducem

Căutați un interpret/translator?

Servicii de interpretariat

Dacă aveți nevoie de un interpret/translator pentru limba bosniacă, vă recomandăm interpreții noștri autorizați pentru alte limbi, de exemplu- engleză, întrucât în România nu există traducător pe bosniacă, autorizat de Ministerul Justiției.

Interpreții/translatorii autorizați vă pot asista la Oficierea Căsătoriei (Oficiul de Stare Civilă din București, ORI, orice instituție sau birou notarial.

Cele mai multe solicitări pentru serviciile de interpretariat pentru limba engleză sunt  la biroul notarului pentru întocmirea declarației, invitației, procurii notariale, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, la avocat, la primărie, a Anaf etc.

Ai întrebări? Contactează-ne! 

Limba bosniacă (bosanski jezik) este o limbă indo-europeană din ramura limbilor slave, grupul limbilor slave de sud, subgrupul occidental al acestora, vorbită de bosniaci. Din punctul de vedere al sociolingvisticii, este în același timp una din variantele limbii abstand comune sârbilor, croaților, bosniacilor și muntenegrenilor, denumită tradițional prin termenul „limba sârbocroată”, și o limbă ausbau cu propriul său standard. Este limbă oficială în Bosnia și Herțegovina și oficială în Muntenegru și în unele localități din Serbia. (Adaptare după www.wikipedia.com)

De 15 ani suntem
alegerea #1 a clienților
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traducere autorizată, legalizată, apostilată
  • Toate limbile de circulație internațională
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central în București
18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De15
ani
Traducem planurile tale în succes!
De ce ne aleg clienții
Ce spun clienții

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata
Plata online