RU
ContactSună BirouBirou
Home » Ce facem » Limbi străine disponibile – Traduceri și Interpretariat » Traduceri letonă. Traducător pe limba letonă în București și Ilfov

Traduceri letonă. Traducător pe limba letonă în București și Ilfov

Servicii complete de traduceri. Toate limbile autorizate. Orice document.
Trimite-ne solicitarea ta și află rapid cât costă!
Experiență din 2005
Comanzi simplu și rapid
340 de traducători autorizați
Plată online
Departamentul Traduceri Letonă

Departamentul Traduceri Letonă

Efectuăm traduceri scrise, neautorizate din/în letonă, întrucât în România nu există traducător pe letonă, autorizat de Ministerul Justiției.

Astfel, în România,  pentru limba letonă nu se pot face traduceri autorizate sau legalizate. Puteți legaliza o traducere din letonă în engleză în Letonia sau în altă țară, iar noi vom efectua o traducere legalizată din engleză în română a acestui document (a traducerii legalizate). 

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul prin e-mail, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când este gata. Vom începe traducerea după plăta avansului.

Modalități de plată: 1. Online cu cardul sau e-banking/OP; 2. La biroul nostru- în numerar sau cu  POS.

Vezi aici ce acte traducem

Trimite solicitarea și află rapid cât costă

+4 074919 4313

office@academiadetraduceri.ro

București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Trimite solicitarea și află rapid cât costă

+4 074919 4313

office@academiadetraduceri.ro

București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Interpretariat

Servicii de interpretariat

Dacă aveți nevoie de un interpret/translator pentru limba letonă, vă recomandăm interpreții noștri autorizați pentru alte limbi, de exemplu- engleză, întrucât în România nu există traducător pe letonă, autorizat de Ministerul Justiției.

Interpreții/translatorii autorizați vă pot asista la Oficierea Căsătoriei (Oficiul de Stare Civilă din București, ORI, orice instituție sau birou notarial.

Cele mai multe solicitări pentru serviciile de interpretariat pentru limba engleză sunt  la biroul notarului pentru întocmirea declarației, invitației, procurii notariale, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, la avocat, la primărie, a Anaf etc.

Limba letonă

Limba letonă este limba oficială a Letoniei și una din limbile oficiale ale UE. Face parte din grupul baltic al limbilor indo-europene. Letonia este o țară baltică în Europa de Nord. Capitala țării este Rīga. Granița de vest a țării o constituie Marea Baltică. În nord și în sud, Letonia se învecinează cu Estonia și respectiv Lituania, iar în est cu Rusia. Este membră a Uniunii Europene. (Sursa: www.wikipedia.org)

Ce spun clienții

“Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ne deplasăm la sediul traducătorilor și la notar pentru legalizare. E foarte comod si eficient.”

”Foarte multumita de rapiditatea cu care mi-au raspuns la solicitari si m-au ajutat. Recomand tuturor sa foloseasca Academia de Traduceri. Lucreaza si cu oameni din afara tarii, am facut totul pe e-mail si am fost placut impresionata.”

“Aveam nevoie de traducerea urgentă în aceeași zi a actelor mele de studii pentru a depune dosarul. Daria, din cadrul Academiei de Traduceri, nu doar că mi-a tradus și legalizat actele în doar câteva ore, dar a și expediat dosarul cu un curier rapid internațional. Astăzi sunt studentă la prestigioasa universitate.”

De ce ne aleg clienții

Managementul calității serviciilor: ISO 9001

Calitatea traducerilor. Standardul European în traduceri ISO 15038

Autorizați de Ministerul Justiției

Securitatea fizică a actelor. Confidențialitate. DGPR

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.