RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Traduceri letonă. Traducător pe limba letonă în București și Ilfov

Home » Ce facem » Limbi străine disponibile – Traduceri și Interpretariat » Traduceri letonă. Traducător pe limba letonă în București și Ilfov

Trimite-ne solicitarea ta
și află rapid cât costă!

Vreau ofertă

Servicii complete de traduceri

  • Experiență din 2005
  • Comanzi simplu și rapid
  • Peste 186000 de clienți mulțumiți

Ai nevoie de un  Traducător pe limba Letonă în București sau Ilfov?

 

Departamentul Traduceri Letonă:

Efectuăm traduceri scrise, neautorizate din/în letonă, întrucât în România nu există traducător pe letonă, autorizat de Ministerul Justiției.

Astfel, în România,  pentru limba letonă nu se pot face traduceri autorizate sau legalizate. Puteți legaliza o traducere din letonă în engleză în Letonia sau în altă țară, iar noi vom efectua o traducere legalizată din engleză în română a acestui document (a traducerii legalizate). 

Vă putem ajuta cu traduceri scrise autorizate, legalizate, apostilate sau interpretariat în limba rusă sau engleză sau în toate celelalte limbi autorizate de Ministerul Justiției din Romania, precum și cu apostilarea/supralegalizarea/vizarea documentelor. 

Academia de Traduceri reprezintă o echipă de 340 de traducători, cu experiență de peste 15 ani, în toate limbile de circulație internațională.

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul prin e-mail, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când este gata. Vom începe traducerea după plăta avansului.

Modalități de plată: 1. Online cu cardul sau e-banking/OP; 2. La biroul nostru- în numerar sau cu  POS.

Vezi aici ce acte traducem

Căutați un interpret/translator?

Servicii de interpretariat

Dacă aveți nevoie de un interpret/translator pentru limba letonă, vă recomandăm interpreții noștri autorizați pentru alte limbi, de exemplu- engleză, întrucât în România nu există traducător pe letonă, autorizat de Ministerul Justiției.

Interpreții/translatorii autorizați vă pot asista la Oficierea Căsătoriei (Oficiul de Stare Civilă din București, ORI, orice instituție sau birou notarial.

Cele mai multe solicitări pentru serviciile de interpretariat pentru limba engleză sunt  la biroul notarului pentru întocmirea declarației, invitației, procurii notariale, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, la avocat, la primărie, a Anaf etc.

Ai întrebări? Contactează-ne! 

Limba letonă este limba oficială a Letoniei și una din limbile oficiale ale UE. Face parte din grupul baltic al limbilor indo-europene. Letonia este o țară baltică în Europa de Nord. Capitala țării este Rīga. Granița de vest a țării o constituie Marea Baltică. În nord și în sud, Letonia se învecinează cu Estonia și respectiv Lituania, iar în est cu Rusia. Este membră a Uniunii Europene. (Sursa: www.wikipedia.org)

De 15 ani suntem
alegerea #1 a clienților
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traducere autorizată, legalizată, apostilată
  • Toate limbile de circulație internațională
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central în București
18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De15
ani
Traducem planurile tale în succes!
De ce ne aleg clienții
Ce spun clienții

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata