EN Contactează-ne!
Sună Mail

Traduceri slovenă. Traducători și Interpreți autorizați

Home » Ce facem » Limbi Disponibile » Traduceri slovenă. Traducători și Interpreți autorizați

Trimite-ne solicitarea ta
și află rapid cât costă!

Vreau ofertă

Efectuăm traduceri în orice combinație de slovenă cu alte limbi.

Traducere slovenă. Traducători și Interpreți autorizați la prețuri accesibile

Limba slovenă (slovenščina sau slovenski jezik) este o limba indo-europeană din ramura limbilor slave sudice. Este folosită de aproximativ 2 milioane de oameni în toată lumea. Majoritatea vorbitorilor trăiesc în Slovenia. Slovena este una din câteva limbi care au păstrat numărul dual din proto-indo-europeană. De asemenea, slovena și slovaca sunt cele două limbi slave, al căror nume înseamnă literar „slav” (slověnьskъ în slavona veche). Slovena este și una dintre limbile oficiale ale Uniunii Europene. (Adaptare după www.wikipedia.com)

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, mai mult decât o agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă  și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri de marketing și PR.

Departamentulul de Traduceri Slovenă este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Toți traducătorii și interpreții de limba slovenă sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Traducerea din limba română în limba slovenă sau din slovenă în română este efectuată doar de traducători profesioniști. Traducerile sunt ulterior verificate și corectate de către un revizor și redactor. Traducerile specializate și traducerile tehnice necesită obligatoriu experiență și atenție deosebită la termenii tehnici. Aceștia uneori nu se găsesc în nici un dicționar de limbă slovenă online sau în format fizic. Astfel este nevoie uneori de mai mult timp și resurse umane specializate pentru a efectua o traducere. Traducătorii se consultă uneori cu specialiștii din domeniul respectiv pentru a găsi soluții în cazul traducerilor complexe.

Traducerile complexe care necesită editarea/convertirea fișierelor (text scris de mână, tabele, texte și imagini needitabile, scheme etc) implică munca echipei de graficieni și specialiști IT care pregătește și editează documentele pentru a fi traduse. Imaginile, textele sau documentele într-un format specific sunt convertite în format editabil, acestea sunt traduse de echipa de traducători și ulterior editate și redactate din nou de graficieni.

Textul scris de mână necesită timp pentru descifrare și tehnoredactare, înainte de a fi tradus. Echipa redactorilor și editorilor îl pregătește pentru a fi transmis traducătorilor.

Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri constă în faptul că vă oferim acces la toți interpreții autorizați din România și interpreții nativi din toată lumea. Asigurăm mai mulți interpreți specializați, alături de servicii complete de organizare evenimente la orice întâlnire de afaceri, conferință sau birou notarial. Toți interpreții pentru interpretariat simultan sau consecutiv (limba slovenă) au peste 10 ani de experiență.

Cele mai multe solicitări sunt pentru serviciile de interpretariat la biroul notarului, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, ghizi turistici, conferințe, evenimente, seminarii, prezentări, video conferințe.

Preluăm comenzi din orice localitate a României și orice țară din lume. Asigurăm livrarea rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional.

Chiar dacă biroul nostru se află în București, avem foarte multe solicitări din toate localitățile României precum Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgul Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta-Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântul Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Miercurea Ciuc, Mangalia, Râmnicu Sărat și din toate țările lumii.

În București preluăm și livrăm traducerile, legalizările și apostilele în biroul nostru de la Universitate, lângă Hotel Intercontinental, dar asigurăm și livrarea prin curier în orice zonă din oraș: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Ne aflăm în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, sc. B, în blocul Sala Dalles, lângă librărie, în apropiere de Hotel Intercontinental și stația de metrou Universitate – Batiștei, nu departe de principalele străzi și piețe: Piața Amzei, Piața C. A. Rosetti, Bulevardul Dorobanți, Piața Dorobanți, Piața Lahovari, Calea Victoriei, Piața Victoriei, Bulevardul Unirii, Splaiul Unirii, Piața Națiunilor Unite, strada Smârdan, strada Edgar Quinet, strada Academiei.

Notarii și birourile notariale cu care lucrăm se află în toate cartierele din București: 13 Septembrie, Apărătorii Patriei, 16 Februarie, 1 Mai, Andronache, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Brâncuși, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Grozăvești, Iancului, Ion Creangă, Măgurele, Mihai Bravu, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei, Vitan, Piața Alba-Iulia, Piața Gara Basarab, Piața Aviatorilor, Piața Charles de Gaulle, Piața Chibrit, Piața Constituției, Piața Cotroceni, Piața Eroii Revoluției, Piața Gării de Nord, Piața Hurmuzachi (Piața Muncii), Piața Iancului, Piața Lahovari, Piața Libertății, Piața Matache, Piața Mihail Kogălniceanu, Piața Națiunilor Unite, Piața Norilor, Piața Operei, Piața Palatului, Piața Presei Libere, Piața Regina Maria, Piața Revoluției, Piața Sf. Anton, Piața Sfântul Gheorghe, Piața Sudului, Piața Teatrului Național, Piața Titan, Șoseaua Kiseleff, Bulevardul Regele Carol I, Piața Zlătari.

Departamentul de Apostilare, Supralegalizare, Legalizare

Pentru a afla mai multe detalii despre costurile de legalizare sau unde se pot apostila sau supralegaliza actele sau documentele contactați-ne telefonic sau pe e-mail. Locația noastră ultracentrală din București, în apropiere de birourile notariale, Camera Notarilor, Prefectură, Ministerul Educației, ambasade, facilitează rapiditatea legalizării, apostilării și supralegalizării documentelor.

Garantăm raportul excelent calitate-preț datorită echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului calității certificat ISO. Tariful și prețul pe pagină al serviciilor de traduceri este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii. Accesați pagina Prețuri. Dacă aveți un volum mai mare de traduceri puteți solicita o ofertă specială de preț. Pentru tarife și prețuri foarte mici puteți apela la birourile de traduceri de cartier, care au 1 sau 2 angajați și oferă servicii ieftine, dar limitate la doar câteva combinații lingvistice. Datorită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea. Pentru oferte speciale sau promoționale de traduceri scrieți-ne la adresa de mail afișată pe pagina Contact.

 

Traducător Autorizat vs Google Translate/ Machine Translation

 

Slovenia (Slovenija în limba slovenă) este o țară din Europa Centrală care se învecinează cu Croația, Ungaria, Austria și Italia. Are ieșire și la Marea Adriatică. Capitala este la Ljubljana. Este membră a Uniunii Europene din 2004. (Adaptare după www.wikipedia.com)

 

De ce ne aleg
clienții:
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • Experiență din 2005
  • 340 de traducători specializați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traduceri în orice limbă, orice document, orice specializare
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central
Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De11
ani
Traducem planurile tale în succes!
Ce spun clienții

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de peste 300 de traducători și revizori specializați.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata
Plata online