Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne
Sună Mail
Îți răspundem instant la orice întrebare

Traduceri spaniolă. Traducători și Interpreți autorizați

Home » Ce facem » Limbi Disponibile » Traduceri spaniolă. Traducători și Interpreți autorizați

DEPARTAMENTUL DE LIMBA SPANIOLĂ

 • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
 • Revizori/ Editori/ Redactori/ Lingviști de specialitate
 • Graficieni IT și DTP (aranjare în pagină/layout)
 • Manageri de Calitate și Project Manageri

icon-daria

 • Traducător și interpret
 • Coordonatorul Departamentului de Limba Spaniolă
 • Experiență din 2003 ca traducător, expert lingvist și Project Manager
 • Traduceri juridice, economice, tehnice, medicale, website

contactează-ne

 

Traducere spaniolă. Traducători și Interpreți autorizați

Limba spaniolă (Idioma español, lengua española, español), numită uneori și limba castiliană (castellano), este o limbă romanică din subgrupul iberic. Este una dintre cele șase limbi oficiale ale Organizației Națiunilor Unite. Spaniola se situează pe locul doi ca cea mai vorbită limbă în lume conform numărului vorbitorilor care o au ca limbă maternă, fiind precedată doar de chineza mandarină. O vorbesc ca prima și a doua limbă între 450 și 500 milioane de persoane. Spaniola ocupă, de asemenea, locul doi în topul celor mai studiate limbi din lume, fiind învățată de cel puțin 14 milioane de studenți. Conform altor surse, acest număr depășește 46 de milioane de studenți distribuiți în 90 de țări. (Adaptare după www.wikipedia.com)

 • Traduceri URGENTE
 • Traduceri AUTORIZATE
 • Traduceri Online
 • Interpretariat
 • Traduceri WEBSITE
 • Traduceri SPECIALIZATE
 • Traduceri LEGALIZATE
 • Traduceri APOSTILATE
 • Apostila și Supralegalizare

*Efectuăm traduceri în orice combinație de spaniolă cu alte limbi.

 

PREȚURI   SERVICII COMPLETE   CUM LUCRĂM   TIPURI DE DOCUMENTE

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, mai mult decât o agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri de marketing și PR.

Departamentul de Traduceri Spaniolă este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Toți traducătorii și interpreții de limba engleză sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Traducerea din limba română în limba engleză sau din engleză în română este efectuată doar de traducători profesioniști. Traducerile sunt ulterior verificate și corectate de către un revizor și redactor. Traducerile specializate și traducerile tehnice necesită obligatoriu experiență și atenție deosebită la termenii tehnici. Astfel, este nevoie uneori de mai mult timp și resurse umane specializate pentru a efectua o traducere. Traducătorii se consultă uneori cu specialiștii din domeniul respectiv pentru a găsi soluții în cazul traducerilor complexe.

Traducerile complexe și specifice care necesită editarea/convertirea fișierelor (text scris de mână, tabele, texte și imagini needitabile, scheme etc) implică munca echipei de graficieni și specialiști IT care pregătește și editează documentele pentru a fi traduse. Imaginile, textele sau documentele într-un format specific sunt convertite în format editabil, acestea sunt traduse de echipa de traducători și ulterior editate și redactate din nou de graficieni.

Textul scris de mână necesită timp pentru descifrare și tehnoredactare, înainte de a fi tradus. Echipa redactorilor și editorilor îl pregătește pentru a fi transmis traducătorilor.

Avantajul colaborării cu Academia de Traduceri constă în faptul că vă oferim acces la toți interpreții autorizați din România.

Asigurăm mai mulți interpreți specializați, alături de servicii complete de organizare evenimente la orice întâlnire de afaceri, conferință sau birou notarial.

Toți interpreții pentru interpretariat simultan sau consecutiv (limba engleză) au peste 10 ani de experiență.

Cele mai multe solicitări sunt pentru serviciile de interpretariat la biroul notarului, la oficiul stării civile sau obținerea permisului de ședere pentru tineri căsătoriți, întâlniri de afaceri, ghizi turistici, conferințe, evenimente, seminarii, prezentări, video conferințe.

Traducător Autorizat vs Google Translate/ Machine Translation

 

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Plata online
Plata securizata