RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Traduceri Medicale

Home » Traduceri Medicale

Trimite-ne solicitarea ta
și află rapid cât costă!

Vreau ofertă

Câștigă timp! Comandă și Plătește online.

340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

  • 15 ani de experiență.
  • 18652 de clienți mulțumiți.
  • Consiliere gratuită.

Ai nevoie de traducerea unor documente medicale/farmaceutice?

Academia de Traduceri reprezintă o echipă de 340 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, cu experiență de peste 15 ani, în toate limbile de circulație internațională.

Academia de Traduceri oferă servicii de traduceri scrise și în domeniul medical/ farmaceutic: asigurare medicală, de sănătate, de viață, de călătorie, analize medicale, acte/documente medicale, adeverință/certificat/fișă/raport/ scrisoare medicală; raport RMN, CT, PET/CT, radiografie, ecografie, rezultate analize biochimice, histopatologice (biopsii), examene imunohistochimice, colonoscopice, documente de informare a pacienților (consens informat), scrisoare medicală, fișă medicală, bilet de externare/de ieșire din spital, bilet de internare, prescripție, rețetă, prospect medicament; ghid/manual de utilizare, ambalaj, chestionar; studiu clinic, farmacologic, biologic; traduceri pentru centre/cabinete medicale (inclusiv stomatologie), spitale, clinici, distribuitori și producători medicamente, produse, consumabile și echipamente medicale; manual de instrucțiuni și aparate medicale; lucrări de specialitate și glosare de termeni medicali etc.

În cadrul Academiei de Traduceri, traducerile medicale sunt realizate de către traducători autorizați de Ministerul Justiției, iar traducerile medicale vor avea aplicate ștampilele acestora.
La cererea dvs., putem facilita legalizarea notariala a traducerilor autorizate medicale.

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul prin e-mail, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când ar putea fi gata.

Modalități de plată: 1. Online cu cardul pe site-ul nostru sau e-banking/OP; 2. La biroul nostru – în numerar sau cu cardul.

Cereți o ofertă de preț aici!

Translatorul nostru, la @Kanal D, despre un subiect medical foarte actual: „Tratamentul cancerului pulmonar poate fi redus la 3 zile!”  (Prof. Dr. Sedat Turkan). Emisiunea Tv -Teo Show din 03.04.2019 – Tratamentul bolilor toracice si cancerului pulmonar:

Ce spun clienții
De 15 ani suntem
alegerea #1 a clienților
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traducere autorizată, legalizată, apostilată
  • Toate limbile de circulație internațională
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central în București
18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De15
ani
Traducem planurile tale în succes!

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata