RU
ContactSună BirouBirou
Suntem online
Home » Traduceri Medicale

Traduceri Medicale

Servicii complete de traduceri. Toate limbile autorizate. Orice document.
Trimite-ne solicitarea ta și află rapid cât costă!
Experiență din 2005
Comanzi simplu și rapid
340 de traducători autorizați
Plată online

Ai nevoie de traducerea unor documente medicale/farmaceutice?

Academia de Traduceri reprezintă o echipă de 340 de traducători autorizați de Ministerul Justiției, cu experiență de peste 15 ani, în toate limbile de circulație internațională.

Academia de Traduceri oferă servicii de traduceri scrise și în domeniul medical/ farmaceutic: asigurare medicală, de sănătate, de viață, de călătorie, analize medicale, acte/documente medicale, adeverință/certificat/fișă/raport/ scrisoare medicală; raport RMN, CT, PET/CT, radiografie, ecografie, rezultate analize biochimice, histopatologice (biopsii), examene imunohistochimice, colonoscopice, documente de informare a pacienților (consens informat), scrisoare medicală, fișă medicală, bilet de externare/de ieșire din spital, bilet de internare, prescripție, rețetă, prospect medicament; ghid/manual de utilizare, ambalaj, chestionar; studiu clinic, farmacologic, biologic; traduceri pentru centre/cabinete medicale (inclusiv stomatologie), spitale, clinici, distribuitori și producători medicamente, produse, consumabile și echipamente medicale; manual de instrucțiuni și aparate medicale; lucrări de specialitate și glosare de termeni medicali etc.

În cadrul Academiei de Traduceri, traducerile medicale sunt realizate de către traducători autorizați de Ministerul Justiției, iar traducerile medicale vor avea aplicate ștampilele acestora.
La cererea dvs., putem facilita legalizarea notariala a traducerilor autorizate medicale.

Cum comand? Simplu și Rapid!

Ne trimiteți documentul prin e-mail, iar noi vă răspundem rapid cât costă și când ar putea fi gata.

Modalități de plată: 1. Online cu cardul pe site-ul nostru sau e-banking/OP; 2. La biroul nostru – în numerar sau cu cardul.

Translatorul nostru, la @Kanal D

Despre un subiect medical foarte actual: „Tratamentul cancerului pulmonar poate fi redus la 3 zile!”  (Prof. Dr. Sedat Turkan). Emisiunea Tv -Teo Show din 03.04.2019 – Tratamentul bolilor toracice si cancerului pulmonar:

Trimite solicitarea și află rapid cât costă

+4 074919 4313

office@academiadetraduceri.ro

București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

Trimite solicitarea și află rapid cât costă

+4 074919 4313

office@academiadetraduceri.ro

București, Lângă metrou Universitate, Nicolae Bălcescu nr. 18, bloc Dalles

18652 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Ce spun clienții

“Am economisit timp și bani, întrucât nu a fost nevoie să ne deplasăm la sediul traducătorilor și la notar pentru legalizare. E foarte comod si eficient.”

”Foarte multumita de rapiditatea cu care mi-au raspuns la solicitari si m-au ajutat. Recomand tuturor sa foloseasca Academia de Traduceri. Lucreaza si cu oameni din afara tarii, am facut totul pe e-mail si am fost placut impresionata.”

“Aveam nevoie de traducerea urgentă în aceeași zi a actelor mele de studii pentru a depune dosarul. Daria, din cadrul Academiei de Traduceri, nu doar că mi-a tradus și legalizat actele în doar câteva ore, dar a și expediat dosarul cu un curier rapid internațional. Astăzi sunt studentă la prestigioasa universitate.”

De ce ne aleg clienții

Managementul calității serviciilor: ISO 9001

Calitatea traducerilor. Standardul European în traduceri ISO 15038

Autorizați de Ministerul Justiției

Securitatea fizică a actelor. Confidențialitate. DGPR

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de 340 de traducători autorizați în toate limbile de circulație internațională.