Academia de Traduceri
contactează-ne
EN | contactează-ne

TRADUCERI AUTORIZATE ÎN TOATE LIMBILE

Home » TRADUCERI AUTORIZATE ÎN TOATE LIMBILE

VEZI TOATE LIMBILE

VEZI TOATE SPECIALIZARILE

 

  • Peste 300 de traducători  
  • Acces la toți traducătorii autorizați de Ministerul Justiției
  • Comenzi din orice localitate a României sau din străinătate
  • Livrare rapidă, inclusiv prin curierat național sau internațional

 

icon-daria

 

Account & Project Manager, Traducător

contactează-ne

 

 

 

Academia de Traduceri reprezintă Echipa Traducătorilor Specializați, și nu un birou sau agenție de traduceri obișnuită. Suntem prima companie din România care are Departamente Lingvistice pentru fiecare limbă, dar și Departamente Specializate pentru fiecare domeniu de activitate. Cele mai căutate traduceri sunt în următoarele domenii: traduceri tehnice, traduceri medicale, traduceri juridice, traduceri economice și financiare, traduceri website, traduceri marketing și PR.

Departamentul Traduceri Autorizate este coordonat de un expert lingvist și un Project manager cu experiență de peste 5 ani. Majoritatea traducătorilor și interpreților noștri sunt autorizați de Ministerul Justiției și au experiență de peste 10 ani.

Ce înseamnă traduceri autorizate?

Traducerea autorizată este acea traducere care are ștampila și semnătura traducătorului autorizat care a efectuat traducerea, respectiv are la finalul documentului încheierea prin care traducătorul certifica exactitatea traducerii. Traducerile autorizate sunt traducerile efectuate de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției. Traducerile pot deveni autorizate chiar dacă nu au fost efectuate de un traducător autorizat doar în cazul în care textul sau documentul în cauză a fost revizuit şi verificat de către un traducător autorizat, care, în urma verificării şi corectării documentului, îl vizează prin ştampilarea şi semnarea acestuia. Traducătorul autorizat confirmă că traducerea este corectă şi prin traducere nu s-a modificat conţinutul textului iniţial şi/sau schimbat sensul anumitor cuvinte sau fraze. Traducătorii autorizaţi sunt traducătorii recunoscuţi de Ministerul Justiţiei și care dețin o autorizație în acest sens prin care le-a fost recunoscută competenţa de a efectua traduceri autorizate şi a oferi servicii de interpretăriat în/ din una sau mai multe perechi lingvistice.

Doar traducerile autorizate pot fi legalizate de către un notar, astfel devenind traduceri legalizate. Când vorbim de traduceri autorizate trebuie să le diferențiem de traducerile legalizate, traducerile simple și traducerile online. Traducerea legalizata este acea traducere care are pe ultima pagina încheierea de legalizare a unui notar public. Încheierea de legalizare a notarului certifica faptul că semnătura traducătorului este autentică și că traducătorul deține o autorizație emisă de Ministerul Justiției. Se pot legaliza doar traduceri autorizate făcute de un traducător autorizat. Pentru a putea legaliza o traducere este nevoie de prezentarea în faţa notarului a documentelor în original.

Care sunt etapele pentru traduceri autorizate?

  1. Traducerea documentelor de către un traducător autorizat de Ministerul Justiției din România
  2. Pregătirea de către Academia de Traduceri a documentelor pentru autorizarea traducerii

SERVICII GRATUITE INCLUSE ÎN PREȚUL TRADUCERII AUTORIZATE OFERITE DE ACADEMIA DE TRADUCERI

 

Chiar dacă biroul nostru se afla în București, avem foarte multe solicitări din toate localitățile României precum Timișoara, Cluj- Napoca, Iași, Constanța, Craiova, Brașov, Galați, Ploiești, Oradea, Brăila, Arad, Pitești, Sibiu, Bacău, Târgul Mureș, Baia Mare, Buzău, Botoșani, Satu Mare, Râmnicu Vâlcea, Drobeta- Turnu Severin, Suceava, Piatra Neamț, Târgu Jiu, Târgoviște, Focșani, Bistrița, Reșița, Tulcea, Slatina, Călărași, Alba Iulia, Giurgiu, Deva, Hunedoara, Zalău, Sfântul Gheorghe, Bârlad, Vaslui, Roman, Slobozia, Turda, Mediaș, Alexandria, Voluntari, Lugoj, Medgidia, Miercurea Ciuc, Mangalia, Râmnicu Sărat, dar și din toate țările lumii.

 

În București preluam și livram traducerile, legalizările și apostilele în biroul nostru de la Universitate, lângă Intercontinental, dar asigurăm și livrarea prin curier în orice regiune din oraș: sector 1, sector 2, sector 3, sector 4, sector 5, sector 6.

Ne aflam în centrul Bucureștiului, pe bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, sc. B, în blocul Sala Dalles, lângă librărie, în apropiere de Hotel Intercontinental și stația de metrou Universitate- Batiștei, nu departe de principalele străzi și piețe: Piața Amzei, Piața C. A. Rosetti, Bulevardul Dorobanți, Piața Dorobanți, Piața Lahovari, Calea Victoriei, Piața Victoriei, Bulevardul Unirii, Splaiul Unirii, Piața Națiunilor Unite, strada Smârdan, strada Edgar Quinet, strada Academiei.

 

Notarii și birourile notariale cu care lucrăm sunt localizate în toate cartierele din București: 13 Septembrie, Apărătorii Patriei, 16 Februarie, 1 Mai, Andronache, Aviatorilor, Aviației, Balta Albă, Berceni, Brâncuși, Bucureștii Noi, Băneasa, Centrul Civic, Centrul istoric, Colentina, Cotroceni, Crângași, Dealul Spirii, Domenii, Dorobanți, Dristor, Drumul Taberei, Dudești, Dămăroaia, Ferentari, Floreasca, Gara de Nord, Ghencea, Giulești, Grivița, Grozăvești, Iancului, Ion Creanga, Măgurele, Mihai Bravu, Lipscani, Militari, Moșilor, Muncii, Obor, Olteniței, Pajura, Pantelimon, Piața Romană, Piața Universității, Pipera, Primăverii, Rahova, Ștefan cel Mare, Tei, Timpuri Noi, Tineretului, Titan, Tugomir Voievod, Unirii, Vatra Luminoasă, Văcărești, Victoriei, Vitan, Piața Alba-Iulia, Piața Basarabi, Piața Aviatorilor, Piața Obor, Piața Charles de Gaulle, Piața Chibrit, Piața Colentina, Piața Constituției, Piața Cotroceni, Piața Eroii Revoluției, Piața Gării de Nord, Piața Hurmuzachi (Piața Muncii), Piața Iancului, Piața Lahovari, Piața Libertății, Piața Matache, Piața Mihail Kogălniceanu, Piața Națiunilor Unite, Piața Norilor, Piața Operei, Piața Palatului, Piața Presei Libere, Piața Regina Maria, Piața Revoluției, Piața Sf. Anton, Piața Sfântul Gheorghe, Piața Sudului, Piața Teatrului Național, Piața Titan, Șoseaua Kiseleff, Bulevardul Regele Carol I, Piața Zlătari.

 

Departament Apostilare, Supralegalizare, Legalizare

Pentru a afla mai multe detalii despre cât costa o legalizare sau unde se pot apostila sau supralegaliza actele sau documentele contactați-ne telefonic sau pe mail. Locația noastră ultracentrală din București în apropiere de Birourile Notariale, Camera Notarilor, Prefectura, Ministerul Educației, Ambasade, asigură rapiditatea legalizării, apostilării și supralegalizării documentelor.

 

Garantam raportul excelent calitate preț datorita echipei de profesioniști, a tehnologiei avansate și a managementului de calitate ISO. Tariful și prețul pe pagină a serviciilor de traduceri este accesibil și se stabilește în funcție de mai multe criterii. Accesați pagina website-ului nostru Prețuri. Dacă aveți un volum mai mare de traduceri puteți solicita o ofertă specială de preț. Pentru tarife și preturi foarte mici puteți apela la birourile, casele, firmele, companiile, societățile sau agențiile de traduceri de cartier, care au 1 sau 2 angajați și care oferă servicii ieftine, dar limitate pentru doar câteva perechi lingvistice. Datorită experienței din 2005, Academia de Traduceri oferă astăzi servicii complete pentru toate documentele, în toate limbile, cu livrare în toată lumea. Pentru oferte speciale sau promoționale de traduceri scrieți-ne la adresa de mail afișată pe pagina Contact.

Vezi tipuri de documente pentru care se fac traduceri autorizate

Vezi toate limbile in care se fac traduceri autorizate

 

 

Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500

Vezi ce spun clienții

Apariții în presă

Rapid
Quality
Meniu