RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Toamna se numara evenimentele pentru Academia de Traduceri!

Home » Evenimente » Toamna se numara evenimentele pentru Academia de Traduceri!

A venit toamna, alaturi de o multime de evenimente pe care noi nu vrem sa le ratam! Deja am fost prezenti la evenimentul Marketing B2B, organizat de Evensys. Va invitam sa aflati despre ce au vorbit speakerii la aceasta conferinta si la ce alt eveniment interesant Evensys urmeaza sa participam ca parteneri, in perioada urmatoare.

Marketing B2B, desfasurat pe 17 si 18 septembrie, este dedicat, dupa cum ii spune si titlul, marketingului business-to-business. Specialisti in domeniu, vorbitori romani si internationali, au impartasit strategii si solutii prin care produsele si serviciile companiilor sa fie promovate in mod eficient. 

Un alt eveniment la care vom fi prezenti este eTravel  Conference, desfasurat pe 16 octombrie la Crowne Plaza Hotel. Aici vom afla solutii de promovare eficienta a produselor de turism pe internet, dar si tendintele in turismul online.

Expertii din cadrul celor doua evenimente sunt asistati de traducatorii nostri. Oferim interpretariat simultan pentru toti invitatii prezenti la evenimente. Mai exact, interpretii nostri traduc in acelasi timp cu persoana care isi prezinta discursul, pentru o comunicare eficienta si pentru o cat mai buna intelegere a solutiilor si strategiilor prezentate.

Academia de Traduceri vrea sa fie la curent cu cele mai noi tendinte din lumea afacerilor, asa ca ne anuntam de pe acum prezenta si pentru alte evenimente importante de business. Ramane sa va spunem la ce alte conferinte ne vom mai intalni!

Tags: , , , ,
18-09-2013
Plata securizata