RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Servicii de interpretariat pentru conferința KMGI (Rompetrol)

Home » Uncategorized @ro » Servicii de interpretariat pentru conferința KMGI (Rompetrol)

Pe 26 septembrie a avut loc conferința “Impactul activității KMG International în România”, unde Academia de Traduceri a fost prezentă, oferind servicii de interpretariat simultan pentru cei 200 de invitați, printre care și Vice-președintele Senior al KMG International – Azamat Zhangulov, de origine kazahă.

img_3510

Conform unui studiu realizat de Academia de Studii Economice, KMG International, fostul Rompetrol Group, “este un investitor străin de relevanță majoră pentru România, ce contribuie cu 3% la bugetul de stat, realizând investiții de 1,6 miliarde de dolari în perioada 2007-2015”. De asemenea, KMGI a contribuit cu 5,1 miliarde de dolari la bugetul de stat, în perioada 2013-2015, fiind unul din cei mai mari angajatori la nivel naţional.

De 4 ani, KMGI oferă încredere echipei noastre de traducători și interpreți, apelând la serviciile  oferite de Academia de Traduceri. Ne bucurăm că putem susține activitatea lor atât în România, cât și la nivel internațional.

img_3513

În cadrul evenimentului, am oferit servicii de interpretariat simultan în limba engleză, pentru invitații de origine străină, pentru cei din conducerea KMGI, precum și în limba română, pentru restul participanților și presă. Conferința a vizat industria de petrol și gaze, tema abordată fiind impactul economic al KMGI prin prisma contribuției la securitatea energetică a României și la veniturile guvernamentale.

Ai nevoie de interpretariat simultan pentru un eveniment? Află mai multe despre cum te putem ajuta ca evenimentul tău să fie unul de succes, accesând pagina dedicată.

 

Puteți urmări aici transmisiunea live a conferinței.

27-09-2016
Plata securizata