RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Academia de Traduceri oferă servicii de Interpretariat pentru Kanal D

Home » Blog » Academia de Traduceri oferă servicii de Interpretariat pentru Kanal D

Academia de Traduceri se bucură să fie alături de @Kanal D la @TEO SHOW, prin serviciile de Interpretariat. Translatorul academiei, Vlad a fost ca de obicei la înâlțime. Traducerile pentru emisiunile TV pot fi o provocare, dar nu și pentru Academia de Traduceri. La emisiunea din 10 aprilie 2019, Charlie Ottley a povestit despre dragostea pentru România și imaginile nevăzute din Carpați. Emisiunea poate fi urmărită aici  https://emisiuni.net/teo-show-10-aprilie-2019-738

Provocarea pe care o are un translator în a traduce pe loc, într-o emisiune este uriașă. Pe lângă faptul că interpretul trebuie să cunoască la perfecție limba din care face translația, acesta trebuie să dețină o serie de alte abilități foarte importante pentru o traducere de succes:

Un bun interpret este o persoană flexibilă, cu o mare capacitate de comunicare, iar faptul că intră mereu în contact cu oamenii îl face să fie o persoană extrem de sociabilă.

Procesul de traducere în timp real a unor mesaje transmise de anumite persoane este extrem de complex si necesită abilități dezvoltate și mult profesionalism.

Academia de Traduceri oferă servicii de interpretariat consecutiv și interpretariat simultan.

Află mai multe detalii despre aceste servicii aici!

25-06-2019
Plata securizata