RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Servicii de interpretariat pentru Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP)

Home » Uncategorized @ro » Servicii de interpretariat pentru Agenția Națională a Funcționarilor Publici (ANFP)

 14753697_1127038940685378_3614725959850976531_oPe 20 octombrie, Academia de Traduceri a oferit servicii de interpretariat simultan, în limba engleză și franceză, pentru cei peste 100 de participanți la conferința organizată de ANFP (Agenția Națională a Funcționarilor Publici) – Conferința internațională ”Inovație și calitate în sectorul public”, ediția a IX-a. Evenimentul s-a desfășurat în parteneriat cu Cancelaria Prim-ministrului, Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, cu sprijinul Consiliului Europei.

Printre invitați s-au numărat și Jozsef Birtalan, președinte ANFP, Jutta Gutzkow – Consiliul Europei, Damian Lebas – Școala Națională de Administrație din Franța. Evenimentul a reunit  reprezentanţi de marcă ai Guvernului României, ai administraţiei publice din țară și străinătate, reprezentanţi ai structurilor asociative şi profesionale, ai organizaţiilor neguvernamentale, ai mediului universitar și ai mass-media.

Tematica abordată a fost Viitorul muncii în administrația publică, iar scopul acestei conferințe a fost promovarea bunelor practici implementate în administraţia publică românească şi europeană şi  premierea iniţiativelor românești din sistemul public.

În cadrul evenimentului, am oferit servicii de interpretariat simultan în limba engleză și franceză, pentru invitații de origine străină, pentru cei din conducerea Consiliului Europei, precum și în limba română, pentru restul participanților.

De 3 ani, ANFP colaborează cu echipa Academiei de Traduceri pentru servicii de traducere și interpretariat.

Menționăm că suntem foarte mulțumiți de calitatea serviciilor prestate de Academia de Traduceri, de profesionalismul acestora, de promptitudinea cu care au răspuns întotdeauna solicitărilor noastre, precum și de seriozitatea de care au dat dovadă pe parcursul întregii perioade de colaborare. Considerăm că Academia de Traduceri este un partener serios, care oferă servicii de calitate. – Jozsef Birtalan, președinte ANFP.

Ai nevoie de interpretariat simultan pentru un eveniment? Află mai multe despre cum te putem ajuta ca evenimentul tău să fie unul de succes, accesând pagina dedicată.

Puteți urmări aici transmisiunea live a conferinței.

21-10-2016
Plata securizata