RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

2013 – anul pe care l-am traduce în « reuşită »

Home » Blog » 2013 – anul pe care l-am traduce în « reuşită »

Inceputul acestui an ne găseşte multumiţi de traseul pe care l-am urmat in 2013. A fost un an plin, caracterizat de noutăţi, numeroase activităţi şi evenimente, dar şi de creşterea numărului de clienţi şi a proiectelor noi.

Proiectul cu care ne mândrim cel mai mult este ”Academia Traducătorilor”, un proiect international dedicat traducatorilor şi interpretilor prin care dorim sa aducem plus valoare domeniului de traduceri. Astfel, organizăm un program de internship pentru juniorii care işi doresc o carieră în domeniul traducerilor, desfăşurăm o campanie de integrare profesională a tinerilor traducători şi de asemenea, încercăm să construim o comunitate bine închegată a traducătorilor şi interpreţilor profeşionisti.

Ne mândrim, de asemenea si cu faptul ca in 2013, am obţinut certificarea OSIM şi am devenit membri European Language Industry Association (ELIA). Această asociaţie non-profit promovează standardele de calitate şi etica în industria limbii şi este o voce importantă pentru promovarea şi reprezentarea intereselor industriei limbii în Europa şi în lume.

Pe lângă aceste proiecte, trebuie să vă împărtăşim bucuria de a fi participat la o serie de evenimente realizate de profesionişti, pentru profesionişti.

Am inceput seria de evenimente a anului 2013, în iunie, asigurând traducerea simultană la Conferinta Internationala Facility & Property Management şi le mulţumim organizatorilor de la Evensys pentru încrederea acordata. Al doilea eveniment la care am participat ca parteneri Evensys a fost Digital Divas, unde am asigurat traducerea simultana şi ne-am bucurat să facilităm comunicarea dintre bloggeri de modă şi speakerii străini.

A urmat evenimentul Marketing B2B, în septembrie, la care am asigurat traducere şi interpretare simultană şi ne-am pus la curent cu o mulţime de noutăţi din domeniul marketingului.

Un alt eveniment la care suntem mândri că am participat, în luna octombrie, tot ca parteneri Evensys este eTravel Conference – cel mai mare eveniment de comerț și promovare online dedicat industriei de turism din România. Aici, echipa noastră de profesioniști și-a făcut simțită prezența asigurând interpretariat de tip whispering pentru vorbitorii străini invitați la eveniment.

Tot în luna octombrie am fost invitaţi la ExpoEnergiE 2013 – târg internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale. Pentru că lucrăm alături de reprezentanți de top ai industriei energetice și derulăm alături de partenerii noştri proiecte de amploare în acest domeniu, ne dorim să fim mereu informați și să cunoaștem evoluția pieței tocmai pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate și soluții cât mai eficiente.

Incepând cu 20 decembrie, suntem mândri sa fim membri ai incă unei asociatii internationale de prestigiu din domeniu, Elia – www.elia-association.org.

Am vrea sa încheiem într-o notă optimistă, asa ca nu insistăm cu problemele şi modificarile legislative privind traducerile, apărute odată cu adoptarea noului Regulament de aplicare a Legii notarilor publici şi a activităţii notariale, publicat in Monitorul Oficial nr. 479, partea I, din 1 august 2013.

Preferăm să evidenţiem, pe scurt, câteva dintre reuşitele şi valorile noastre, pe care ne bazăm in activitatea de zi cu zi:
• peste 4500 de clienţi din toată lumea
• peste 500.000 pagini traduse şi 4000 ore de interpretariat în 53 de limbi
• peste 340 de traducători nativi
• peste 100 de evenimente organizate
• pentru traduceri urgente, lucrăm 24/24 h

Pentru noi, oamenii reprezintă cea mai mare valoare, de aceea punem un accent deosebit pe relațiile interumane între colegi, colaboratori și clienți. Datorită viziunii și orientării spre inovație, toată echipa se dezvoltă personal și profesional, luând parte la cursuri de perfecționare, training-uri, seminarii, team-building-uri.

Pentru 2014 ne propunem să fim cel puţin la fel de pasionati, entuziaşti şi activi ca în 2013 şi să ne îndeplinim obiectivele într-un mod profesionist şi performant, aşa cum ne-am obişnuit clienţii şi angajaţii în cei peste 8 ani de activitate.

Vă mulţumim pentru încrederea acordată şi vă dorim ca si acest an sa fie plin de realizari si multe bucurii!

04-02-2014
Plata securizata