EN Contactează-ne!
Sună Mail

Traduceri specializate

Home » Traduceri specializate

Trimite-ne solicitarea ta
și află rapid cât costă!

Vreau ofertă

Servicii complete de traduceri

Orice limbă. Orice document. Orice specializare.

  • Experiență din 2005
  • Comanzi simplu și rapid
  • 340 de traducători autorizați
Ce spun clienții

TRADUCERI ACTE ȘI DOCUMENTE PERSONALE:

acte de stare civilă, certificat de naștere, certificat de căsătorie, certificat de schimbare de nume, certificat de deces, cazier, adeverință de celibat, buletin, pașaport, alte acte de stare civilă, cazier, traduceri acte cetățenie română etc.

 

TRADUCERI ACTE AUTO:

documentele pentru înmatricularea mașinii, brevet, talon autovehicul, brief/ brif mașină, asigurare obligatorie RCA, asigurare Casco etc.

 

TRADUCERI ACTE DE STUDII:

diplomă școală, liceu, colegiu, institut, universitate, masterat, doctorat, foaie matricolă, viză de recunoaștere de la Ministerul Educației, echivalare studii, adeverință de studii, adeverință de absolvire etc.

 

TRADUCERI ACTE NOTARIALE ȘI CONSULARE:

declarație, împuternicire, procură, contract de vânzare cumpărare, contract de mandat, vize și documente emise de Ambasade, Consulate etc.

 

TRADUCERI JURIDICE:

acte și documente notariale emise de Notari Publici, apostile și supralegalizări emise de Camera Notarilor, Ministerul Justiției, Prefectură, Ministerul Afacerilor externe, contract, raport judiciar, hotărâre judecătorească, brevet și marcă, declarație de repatriere, raport judiciar, scrisoare de credit, acord de confidențialitate, depoziție, contract de prestări servicii, leasing, vânzare cumpărare, comodat, consimțământ, procedura de arbitraj, certificat ISO management de calitate etc.

 

TRADUCERI MEDICALE, FARMACIE ȘI ASIGURĂRI:

asigurare medicală, asigurare de sănătate, asigurare de viață, asigurare de călătorie, analize medicale, acte medicale, documente medicale, carte medicală, certificat medical, adeverință medicale; raport RMN, CT, PET/CT, radiografie, ecografie, analize biochimice ale sângelui, rezultate histopatologice (biopsii), examene imunohistochimice, examene colonoscopice, documente de informare a pacienților (consens informat), scrisoare medicală, fișă medicală, bilet de externare / bilet de ieșire din spital, internare, prescripție, rețetă medicală, prospect medicament; ghid de utilizare și broșură de prezentare pentru echipamente medicale, ambalaj, chestionar; studiu clinic, farmacologic, biologic; website-uri, soft-uri și aplicații pentru medici, centre/cabinete medicale (inclusiv stomatologie), spitale, clinici, distribuitori și producători medicamente, produse, consumabile și echipamente medicale; manual de instrucțiuni, manual de utilizare produse și aparate medicale; lucrări de specialitate și glosare de termeni medicali etc.

 

TRADUCERI IT ȘI WEBSITE-URI:

inclusiv aplicații și testare telefoane

 

TRADUCERI PENTRU COMPANII SAU ONG-URI:

business plan sau plan de afaceri, act constitutiv, statut, hotărâre judecătorească de înființare, hotărârea generală a asociaților sau acționarilor AGA, declarații, decizii, certificat de înregistrare la Registrul Comerțului, certificat de înregistrare în Registrul Intracomunitar etc.

 

TRADUCERI LUCRARE DE DISERTAȚIE, DOCTORAT, LICENȚĂ:

rezumate, abstracte la lucrare din toate domeniile – medical, juridic, economic, tehnic etc.

 

TRADUCERI DIN DOMENIUL FINANCIAR/ BANCAR:

extras de cont bancar, bilanț sau balanță contabilă, raport financiar sau contabil, expertiză contabilă sau de audit, indicatori financiari, proiect de finanțare, plan de afaceri, contracte de prestări servicii cu banca sau instituția financiară, scrisoare de bonitate, scrisoare bancară, analiză economică sau financiară etc.

 

TRADUCERI TEHNICE:

din toate domeniile inclusiv din construcții, aviație, fizică, optică, petrol și gaze, industria lemnului, industria ușoară, industria metalurgică, industria navală, energie, industria alimentară, industria auto, inginerie, telecomunicații, internet, chimie, științe, fashion, produse de lux, accesorii, asigurări, turism, caiet de sarcini pentru licitație, documente și declarații pentru participare la licitație, manuale de utilizare echipamente, utilaje, descriere de produs, certificat de garanție, instrucțiuni de folosire/ specificații tehnice utilaje și echipamente, descriere a procesului tehnologic de producție sau fabricație, contracte cu termeni tehnici, cataloage și materiale publicitare cu descrieri tehnice, certificat și documentație managementul calității ISO etc.

 

TRADUCERI MARKETING ȘI PR:

web site-uri, prezentare de produs sau servicii, flyer-e, broșuri, cataloage, publicitate indoor și outdoor, reclame, traducerea ambalajelor de produse, comunicarea internă și externă în cadrul companiei, traducerea știrilor și articolelor de presă, publicații, newsletter-e etc.

 

 

Orice limbă

 

Departament limbi europene

Departament limbi slave

 

Departament limbi baltice

Departament limbi nordice

 

Alte departamente

 

 

De ce ne aleg
clienții:
  • Câștigă timp! Comandă simplu și rapid
  • Experiență din 2005
  • 340 de traducători specializați
  • Plată online
  • Totul într-un singur loc: traduceri în orice limbă, orice document, orice specializare
  • Livrare oriunde în lume
  • Sediu ultra-central
Peste 5000 de clienți mulțumiți, inclusiv din Forbes 500
De12
ani
Traducem planurile tale în succes!

Academia de Traduceri a fost fondată în 2005 de un singur traducător. Astăzi suntem o echipă de peste 300 de traducători și revizori specializați.

Echipa Academia de Traduceri Află mai multe
Plata securizata
Plata online