RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Academia de Traduceri, pe covorul roșu la Digital Divas

Home » Blog » Academia de Traduceri, pe covorul roșu la Digital Divas

Tehnologia ne-a făcut din nou cu ochiul luna aceasta, la Digital Divas, al doilea eveniment la care am participat ca parteneri Evensys și unul dintre cele mai importante evenimente dedicate femeilor pasionate de mediul online. 

Timp de câteva ore, clubul Biavati a plutit într-un foșnet continuu de rochii, zgomot de tocuri și agitație, în timp ce sală s-a umplut de doamne și domnișoare care și-au ocupat rapid locurile pentru a afla de la personalități și bloggeri celebri cum se asortează tendințele în modă cu mediile digitale.

O echipă de profesioniști de la Academia de Traduceri s-a infiltrat printre acestea și a asigurat interpretarea simultană pe tot parcursul evenimentului, traducând atât din română în engleză, cât și din engleză în română pentru invitații străini.

Cu această ocazie ne-am bucurat să descoperim o comunitate mare și colorată de fashion bloggers în România și să facilităm o bună înțelegere între aceasta și speakerii străini, asigurându-ne că poveștile lor de succes au ajuns cum trebuie la public. Ni s-au împărtășit idei și sfaturi de business, dar și  atitudinea pozitivă care să ne încurajeze să nu renunțăm niciodată la lucrurile de care suntem cu adevărat pasionați. ”Dacă vrei să crești, trebuie să îți asumi riscuri”, ne-a spus Dana Păun, fostă corporatistă, acum fashion blogger și inițiatoare Aer Wear.

Am surprins toate detaliile evenimentului, am redat toate nuanțele discuțiilor și până la sfârșitul zilei ne-am dat seama că nici moda nu mai pare o limbă străină atunci când este tradusă cu stil. Iar noi suntem experți la asta.

 

 

24-06-2013
Plata securizata