RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Academia de Traduceri, prezentă la târgul internaţional ExpoEnergiE 2013

Home » Blog » Academia de Traduceri, prezentă la târgul internaţional ExpoEnergiE 2013

Pentru că suntem printre puținele companii de traduceri care au un departament dedicat industriei petroliere și a gazelor, am participat, în calitate de vizitatori, la ExpoEnergiE 2013 – târg internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze naturale, desfăşurat la Bucureşti între 16 şi 19 octombrie.

Pentru că lucrăm alături de reprezentanți de top ai industriei energetice și derulăm alături de partenerii noştri proiecte de amploare în acest domeniu, ne dorim să fim mereu informați și să cunoaștem evoluția pieței tocmai pentru a oferi servicii de cea mai bună calitate și soluții cât mai eficiente.

Astfel, echipa noastră s-a bucurat să descopere la ExpoEnergie 2013 noi tendințe ale industriei de energie regenerabilă și convențională, să fie alături de cei mai importanți jucători din domeniu, dar să afle şi cele mai noi tehnologii și echipamente pentru industria de petrol și gaze naturale.

Ca de obicei, echipa Academiei de Traduceri vrea să fie la curent cu cele mai importante trenduri din lumea afacerilor, aşa că suntem mereu pregătiţi pentru evenimente, fie în calitate de parteneri, fie ca vizitatori. 

Tags: , , , , , , ,
21-10-2013
Plata securizata