RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Am fost parteneri la cel mai mare eveniment de Marketing Digital alaturi de Evensys

Home » Blog » Am fost parteneri la cel mai mare eveniment de Marketing Digital alaturi de Evensys

In date de 26 februarie 2014 am fost prezenti in calitate de parteneri la cel mai mare eveniment de Marketing Digital alaturi de Evensys- Digital Marketing Forum, la Crowne Plaza Hotel. Am descoperit strategii eficiente ce cresc gradul de performanta si vanzarile pe termen lung.

Echipa noastra de profesionisti a asigurat interpretariatul simultan, pe toata durata evenimentului.

Anul 2013 a adus schimbari importante in peisajul mediului digital, care continua sa se dezvolte si anul acesta. Invitatii au prezentat o imagine clara asupra transformarilor prin care trece marketingul online in 2014. Am aflat care sunt cele mai noi tendinte la nivel mondial, cele mai noi idei care pot fi integrate in campaniile de marketing la nivel local, dar si strategii de comunicare care optimizeaza bugetul de promovare.

Canalele de promovare online se dezvolta din ce in ce mai mult, de aceea este foarte important sa le alegem pe cele mai eficiente dintre ele. Clientii adopta rapid noile schimbari tehnologice, de aceea foarte multi dintre ei prefera brandurile care sunt active in mediul online.

Invitatii au prezentat strategiile si rezultatele celor mai bune campanii locale si internationale, care s-au bazat pe idei inovatoare.

Ne-a facut o deosebita placere sa fim parteneri la Digital Marketing Forum, alaturi de cei mai buni specialisti in domeniu.

27-02-2014
Plata securizata