RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou
Suntem online

Care sunt trendurile în materie de PR în 2014? Noi am aflat asta la PR Forum unde am fost prezenți în calitate de parteneri

Home » Blog » Care sunt trendurile în materie de PR în 2014? Noi am aflat asta la PR Forum unde am fost prezenți în calitate de parteneri

Pe 26 martie 2014 am fost prezenti in calitate de parteneri la cea de-a opta editie a evenimentului PR Forum, la hotel JW Marriott, ce se adreseaza practicienilor si specialistilor in relatii publice si comunicare. Am avut ocazia sa aflam informatii esentiale si sa ne formam o imagine clara asupra transformarilor prin care trece industria de comunicare.

Editia din acest an a dezbatut in mod particular tendintele, oportunitatile si provocarile industriei de PR in contextul economic actual.

Echipa noastra de profesionisti a asigurat interpretariatul simultan, pe toata durata evenimentului.

Avand in vedere rolul pe care il au relatiile publice in cresterea interactiunii dintre brand si consumator, in managementul situatiilor de criza sau in adaptarea comunicarii la schimbarile pe care le adopta clientii, relatiile publice au devenit vitale pentru companii. Dezbaterea a reunit unii dintre cei mai importanti specialisti ai industriei ce vor prezenta provocarile si oportunitatile domeniului.

Specialistii in relatii publice, social media si bloggerii specializati au dezbatut schimbarile actuale ale industriei de comunicare si au oferit sfaturi si recomandari la provocarile actuale ale industriei, conditionate de peisajul economic si social.

Ne-a facut o deosebita placere sa fim parteneri la PR Forum, alaturi de cei mai buni specialisti in domeniu.

27-03-2014
Plata securizata