RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Cat de mult ne influenteza publicitatea decizia de a cumpara medicamente? Noi am aflat asta in cadrul evenimentului la care am fost parteneri

Home » Blog » Cat de mult ne influenteza publicitatea decizia de a cumpara medicamente? Noi am aflat asta in cadrul evenimentului la care am fost parteneri

Inceputul de an ne-a gasit impreuna cu Evensys la cel mai mare eveniment destinat industriei pharma. Am participat in calitate de parteneri, echipa noastra de profesionisti si-a facut simtita prezenta asigurand interpretariat de tip whispering pentru vorbitorii straini invitati la eveniment.


Ne bucuram ca in portofoliul nostru se afla marile companii de pharma prezente la eveniment de la care am aflat cat de important este sa investim in tehnologie pentru un marketing eficient.

Ultimii ani au adus schimbari semnificative in comunicarea din domeniul farmaceutic. Noile mijloace de comunicare au declansat o revolutie in mindset si abordare, presiunile sociale au crescut vulnerabilitatea companiilor si au deschis o cutie pandora a transparentei. Experti din patru domenii ale comunicarii (PR, digital, public affairs si advertising) au confruntat schimbarile si au prezentat trendurile anilor care urmeaza.

Ne-a facut placere sa participam la Pharma Marketing Conference alaturi de cei mai importanti manageri din industria pharma din Romania si specialisti recunoscuti in PR si marketing.

13-02-2014
Plata securizata