RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

eTravel Conference, pe agenda Academiei de Traduceri

Home » Blog » eTravel Conference, pe agenda Academiei de Traduceri

Luna octombrie ne-a pregătit o serie de evenimente importante de business, la care ne-am propus să fim prezenți. În calitate de parteneri, am participat deja la eTravel Conference – cel mai mare eveniment de comerț și promovare online dedicat industriei de turism din România. Acesta a fost organizat de Evensys pe 16 octombrie, la Bucureşti. 

Aici, echipa noastră de profesioniști și-a făcut simțită prezența asigurând interpretariat de tip whispering pentru vorbitorii străini invitați la eveniment. 

Cu această ocazie, am aflat că pentru 75% dintre turiştii business sunt extrem de importante părerile împărtăşite în online de către alţi turişti. De asemenea, ne-a fost confirmat faptul că piaţa de turism online se află într-o continuă creştere. Blogosfera de turism din România devine din ce în ce mai puternică şi poate ajuta în promovarea imaginii companiilor din această industrie, alături de reţelele de socializare pe care prezenţa ar trebui să fie obligatorie. 

Ne-a făcut plăcere să participăm la eTravel Conference, să cunoaștem cei mai importanţi manageri din industria hotelieră din România, reprezentanți ai agențiilor de turism, specialiști recunoscuţi în PR şi marketing și bloggeri.

Sursa foto: facebook.com/eTravelConference

Tags: , , , ,
18-10-2013
Plata securizata