RU EN Contactează-ne!
ContactContact BirouBirou

Academia de Traduceri, partener Evensys la o conferință internațională

Home » Blog » Academia de Traduceri, partener Evensys la o conferință internațională

Timp de două zile, doi dintre colegii noștri au asigurat traducerea simultană la Facility&Property Management Conference,  eveniment organizat de Evensys. Invitați și speakeri internaționali și-au făcut mult mai bine ințelese viziunile și strategiile in domeniu și datorită traducătorilor Academia de Traduceri, care au asigurat interpretarea la foc continuu in două limbi: din engleză in română, dar și din română in engleză.

Ne place să credem că am facilitat comunicarea și că i-am ajutat pe cei prezenți la eveniment cu idei de business potrivite activității lor.

Facility & Property Management Conference este unul dintre cele mai importante evenimente, din România, specializate pe mentenanța și gestionarea utilităților clădirilor.Aflată deja la a 5-a ediție, conferința a reunit cei mai importanți manageri de proprietăți și profesioniști, care le-au prezentat participanților principalele tendințe cu care se confruntă industriala momentul actual. Printre temele abordate au fost:managementul proprietății, tactici de optimizare, durabilitate și consultanță în domeniu, crearea de construcții de înaltă performanță, tehnologii pentru îmbunătățirea proceselor de Facility Management etc. Viitorii manageri de proprietățiși-au luat atent notițe și au aflatde la speakeri practicile eficiente, noutățile, dar și oportunitățile de neratat în această industrie.

 Academia de Traduceri a fost cu atât mai potrivită pentru a deveni parteneră a acestui eveniment datorită faptului că este formată dintr-o echipă de traducători autorizați pe domenii dintre cele mai diverse: de la medical și tehnic până la juridic și bancar. Lucrăm indeaproape cu peste 300 de traducători nativi care acoperă 53 de limbi străine.

Le mulțumim  celor de la Evensys pentru increderea acordată, ne-a incântat colaborarea și am avut oportunitatea să cunoaștem o mulțime de oameni interesanți din varii domenii de business. Ne-am simțit bine și data viitoare promitem să ocupăm și un loc în sală.

11-06-2013
Plata securizata